Hopp til innhold
Info fra NRK

Digital pressekonferanse Melodi Grand Prix 2021

Mandag 11. januar kl. 12.30 slipper vi de ti første artistene som skal delta i MGP 2021.

.

Melodi Grand Prix

Kåre Magnus Bergh, Ingrid Gjessing Linhave og Ronny Brede Aase er klare til å presentere de første av årets artister.

Foto: Julia Marie Naglestad

Pressekonferansen blir sendt direkte på NRK1 og på NRK.no kl 12.30.

Her blir vi presentert for de seks artistene som er forhåndskvalifisert til finalen, og de fire artistene som skal kjempe i den første delfinalen lørdag 16. januar.

Hvilke artister som deltar i de fire neste delfinalene gjøres kjent hver mandag i ukene fremover.

Digital lansering

På grunn av koronasituasjonen blir det dessverre ikke anledning for pressen til å være fysisk tilstede på Marienlyst under lanseringen. Vi ønsker derfor å dele sendingen med de mediene som ellers ville vært tilstede og som ønsker å bygge inn sendingen på sine nettsider eller hente deler av sendingen til eget TV-program. Ta kontakt med presseansvarlige om dette.

Individuelle intervjuer

I etterkant av artistpresentasjonene som ledes av de tre programlederne for MGP blir det anledning til å gjøre intervjuer med artistene over telefon, video, facetime eller lignende.

Pressemelding med bilder

Umiddelbart etter at pressekonferansen er avsluttet ca kl 13.00 kommer vil til å sende ut en pressemelding med mer informasjon om artistene og bilder.

Artistnyheter hver mandag

Hvem som deltar i delfinale 2-5 blir gjort kjent hver mandag på en direktesendt lansering på NRK.no og NRK Underholdning på Facebook kl 08.00. Vi deler denne strømmen med de som måtte ønske å bygge inn på sine sider. Det blir også sendt ut en pressemelding med bilder. Velkommen til å ta kontakt dersom dere ønsker å lage saker.

Les mer om hvordan årets MGP-sesong er lagt opp.