Hopp til innhold

Berrum og Beyer til NRK

Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen tar med seg podkasten «Berrum & Beyer snakker om greier» til NRK Radio.

Martin Beyer-Olsen og Lars Berrum

Martin Beyer-Olsen og Lars Berrum

Foto: Kim Erlandsen / NRK

Podkasten som ble startet i 2018, og som vant Humorprisen for «årets morsomste podkast» i 2020 flytter til NRK i juli, men Berrum og Beyer lover at det ikke blir noen særlige endringer: – Det blir ingen forbedringer. Eventuelt bare mindre forverringer som må påberegnes når man går til et stort mediehus og ikke er uavhengig lengre.

– Vi er bare to gode venner som ønsker oss en til. Vi kjører en tretrinnsrakett hvor Berrum har noen greier, Beyer har noen greier, og dere lytterne har noen greier. Så snakker vi om de greiene. Så går vi videre i livene våre. Så gjør vi det samme neste tirsdag. Og neste. Hver eneste tirsdag. Hele året. Uten unntak, forteller Berrum og Beyer.

Radiosjef i NRK, Cathinka Rondan, er svært fornøyd med å få podkasten og gutta til NRK: – Vi er veldig begeistret over å kunne tilby NRKs lyttere denne festen, og få jobbe med så kreative og lydsmarte folk som Martin Beyer-Olsen og Lars Berrum. De har skapt en morsom, ærlig, uforutsigbar og vanedannende podkast, der alle lytterne varmt inkluderes til å dele seriøse tanker, perspektiver og fjoll og fanteri hver uke hele året.

Berrum og Beyer på sin side, gleder seg mest til at NRK skal flytte fra Marienlyst. – Det er hovedgrunnen til at vi valgte NRK. Vi gleder oss til å bli med på ferden til Ensjø og de sosiopolitiske visjonene som planlegges i de nye lokalene. Utover det så er NRK et sted vi trives. Fantastiske mennesker og en mulighet til å fortsette podkasten på et sted som kan være med på å få den til å vokse.

Podkasten starter opp i juli, med ukentlige sendinger, produsert i og av NRK. I appen NRK Radio kan du enkelt lytte til alle NRKs radiokanaler og podkaster når det passer for deg.