Helenas kjøkken - bannerskilleTips ossskilleBildegallerierskille_slutt
Vestfold Programmer 3_1
Her er du: NRK.no > Papirkurv > Buskerud, Vestfold, Telemark GAMLE TING (10.5.2004) > Programmer NRK Vestfold Sist oppdatert 12:12
Været
SE OGSÅ:


Aktuelt:
Programmer:
Andre medier:
TIPS OSS >
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Prisverdig på Engø Gård

Kjøkkensjef Per Hallundbæk står for maten.
Kjøkkensjef Per Hallundbæk står for maten.
Relais Gourmands. Smak på ordet. Det står for spesiell kvalitet. En del om prisklassen sier det vel også.

Publisert 17.11.2003 12:28. Oppdatert 17.11.2003 12:52.
Av Marit Aune

I fjor ble hotellet og restauranten på Tjøme opptatt i Relais & Chateaux. Og nå kan de altså også smykke seg med det prestisjefylte restaurant-emblemet Relais Gourmands.

For de fleste sier disse navnene kanskje ikke så mye, men økt omsetning gir det. Daglig leder Rudolf Galligani, sier Relais & Chateaux-stempelet restauranten fikk i fjor, førte til mange utenlandske gjester. Nå håper han på enda flere gjester.

Det skal være lite og med særpreg i følge Relais Gourmands-kravene.

Særpreg

Relais & Chateaux og Relais Gourmands er en frivillig kjede som markedsfører uavhengige restauranter og hoteller over hele verden. Relais Gourmands krever et spesielt særpreg i tilegg til fremdragende kjøkken.

- Å bli opptatt i Relais Gourmands er en voldsom anerkjennelse av et spesielt godt kjøkken og hardt arbeid gjennom flere år, sier kjøkkensjef Per Hallunbæk.

På høyde med Bagatelle

Bagatelle i Oslo er den eneste andre norske restauranten som kan sole seg i den samme glansen. Bagatelle har vært medlem i fire år, og ønsker Engø Gård velkommen i klanen.

Skal du som gjest ønskes velkommen til Engø Gård, bør ikke lommeboken være for slunken. Relais Gourmands-stempelet koster sitt.


 

Østafjells

Buskerud, Telemark og Vestfold har nye sider:

Teknisk feil på wap

På grunn av tekniske problemer er det ikke mulig å lese våre nettsider via mobiltelefon. De blir ikke oppdatert, men det jobbes med å finne en løsning på problemet.


Husker ikke drapet

Den 44 år gamle Nøtterøy-mannen som er tiltalt for forsettelig drap på kona, fikk panikk da han skjønte at hun var død.Han hevder at han ikke husker at han drepte sin kone med hammer.

Kvikksølv funnet i naturreservat

Kvikksølv er et av flere giftstoffer som renner ut i Kortenbekken i naturreservatet Ihlene i Tønsberg. Fylkesmiljøvernsjef Werner Olsen ser svært alvorlig på saken.

 
10 SISTE NRK VESTFOLD
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no