Av
Marit Aune
I fjor ble hotellet og restauranten på Tjøme opptatt i Relais & Chateaux. Og nå kan de altså også smykke seg med det prestisjefylte restaurant-emblemet Relais Gourmands.
For de fleste sier disse navnene kanskje ikke så mye, men økt omsetning gir det. Daglig leder Rudolf Galligani, sier Relais & Chateaux-stempelet restauranten fikk i fjor, førte til mange utenlandske gjester. Nå håper han på enda flere gjester.
|
Det skal være lite og med særpreg i følge Relais Gourmands-kravene. |
Særpreg
Relais & Chateaux og Relais Gourmands er en frivillig kjede som markedsfører uavhengige restauranter og hoteller over hele verden. Relais Gourmands krever et spesielt særpreg i tilegg til fremdragende kjøkken.
- Å bli opptatt i Relais Gourmands er en voldsom anerkjennelse av et spesielt godt kjøkken og hardt arbeid gjennom flere år, sier kjøkkensjef Per Hallunbæk.
På høyde med Bagatelle
Bagatelle i Oslo er den eneste andre norske restauranten som kan sole seg i den samme glansen. Bagatelle har vært medlem i fire år, og ønsker Engø Gård velkommen i klanen.
Skal du som gjest ønskes velkommen til Engø Gård, bør ikke lommeboken være for slunken. Relais Gourmands-stempelet koster sitt.