skilleDistriktsfjernsynet er ti årSkille - slutt
Toppbanner Programmer NRK Buskerud 3.1
Her er du: NRK.no > Papirkurv > Buskerud, Vestfold, Telemark GAMLE TING (10.5.2004) > Programmer NRK Buskerud Sist oppdatert 11:02
SE OGSÅ:Aktuelt:

Programmer:
Andre medier:
NYHETSBREV
Daglige nyhetsbrev fra NRK Buskerud, Vestfold og Telemark:

Nitimen
Her og Nå
Barnebøker
Verdt å vite
Banner Antikviteter og Snurrepipperier
TIPS OSS >
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
Tlf: 32 27 22 00
Fax: 32 27 22 10
Postadresse:
NRK Buskerud
Postboks 7030
3007 Drammen

 

- Våkn opp Buskerud!

NRK i Buskeruds programledere holder deg oppdatert om det som skjer i ditt distrikt.

Publisert 21.01.2004 12:44. Oppdatert 04.05.2004 14:47.
GALLERI: Slik lages en morgensending

Caroline Bækkelund Hauge (38) er ferdig med sin turn som Norge Rundt-programleder. Sammen med makker Anders Nielsen (33) skaper hun nå god morgenstemning for P1-lytterne i Buskerud.

- Vi vekker folk med siste nytt fra Buskerud, vær- og trafikkmeldinger, intervjuer og selvsagt masse god musikk, forteller de to morgenvertene Caroline og Anders.

Caroline og Anders er NRK i Buskeruds to morgenverter, som loser lytterne gjennom sendingen mellom 06.00 og 09.00 annen hver uke.

Står opp tidlig

De står opp tidlig og forteller folk hvordan det står til utenfor døra, presenterer både lokale og nasjonale nyheter, værmelding, andakt, sport og hvordan det står til i trafikken. Det hele krydrer de med rikelige mengder musikk.

Caroline har jobbet i NRK i Buskerud de ni siste årene. Han arbeider både med radio og fjernsyn. Mange vil kjenne henne etter at hun fra august til november i fjor var programleder for Norge Rundt.

Anders har vært i NRK i siden 1994 og startet karrieren som sportsreporter.

Liker trening

Når Caroline ikke er på lufta, pleier hun å trene litt, gå turer i marka, ta en kafetur med venner eller lese en god bok.

Også Anders liker å pleie sosial omgang med venner, og er ofte å se på Marienlyst stadion når Strømsgodset har hjemmekamp. Begge liker de å følge med i Drammens kulturliv.

E-post til Caroline Bækkelund Hauge E-post til Anders Nielsen

Her blir du oppdatert om lokalnyheter på internett:

Nyheter fra NRK Buskerud

Morgensendingen er et tilbud til alle innbyggerne i de 21 kommunene i Buskerud.

Lytterne er også viktige bidragsytere til å gjøre morgensendingen aktuell.

Ved å delta med tips om nyheter, trafikkhendelser og andre begivenheter, så er lytterne med på å gjøre morgensendingen til en god start på dagen.

NRK i Buskerud
Telefon: 32 27 22 00

LENKER

 
10 SISTE NRK BUSKERUD
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no