NRK Meny
Normal

Vet du hvem dette er?

Mannen ble funnet på Oslo S i helgen, men kan ikke gjøre rede for seg. Politiet ønsker hjelp fra publikum til å finne ut hvem han er.

Ukjent mann

HVEM ER HAN? Dette bildet er tatt på sykehuset mandag denne uken. Politiet går nå ut med en etterlysning for å finne ut hvem han er.

Foto: Politiet

Det er oslopolitiet som nå går ut med og etterlyser folk som vet hvem denne mannen er. I en pressemelding skriver politiet at mannen ble funnet på Oslo sentralstasjon søndag 18. oktober klokken 10.30.

Ukjent mann Oslo S

PÅ OSLO S: Den ukjente mannen ble fanget opp av et overvåkingskamera mens han satt på Oslo S. Han hadde med seg en mørk bag.

Foto: politiet

– Han kunne ikke gjøre rede for seg da han ble funnet, sier politietterforsker Espen Løvig i Saknetgruppen i Oslo politidistrikt.

– Han er forvirret, responderer ikke på tilsnakk og er ikke i stand til å ta vare på seg selv, sier politiet om mannen.

Det er uklart hvor lenge mannen hadde vært på Oslo S da han ble funnet der. Ut fra overvåkningsvideoer har det ikke lykkes politiet å se om han var sammen med noen tidligere på dagen.

Mannen tas nå hånd om av helsevesenet.

Sannsynligvis i 50-årene

Det har ikke lykkes politiet å finne ut hvem han er, og de trenger derfor hjelp fra publikum.

Dette er politiets beskrivelse av mannen:

Han er lys i huden, ca. 188-189 cm høy, ca. 50-60 år gammel, har kraftig kroppsbygning, kortbarbert grått hår, blå øyne og bred nese.

Mannen hadde på seg svart lue, grå frakk, svart dressjakke, svart genser med to hvite striper, svart dressbukse, brune sko og han hadde med seg en brun/mørk skulderveske.

Politiet går ut med to bilder av mannen med ukjent identitet. Det ene er fra et overvåkningskamera på Oslo S og det andre er tatt på sykehuset på mandag.

Hvis du har opplysninger om mannen ber politiet om at du tar kontakt med dem på telefon 22 66 91 89 eller 22 66 99 66.