NRK Meny
Normal

Væpnet politi på Torshov etter meldinger om skudd

Bevæpnet politi lette etter mulige gjerningsmenn etter meldinger om skyting på Torshov mandag kveld. Ingen er foreløpig pågrepet.

Væpnet politi på Torshov

VÆPNET POLITI: Politiet hadde flere patruljer på plass på Torshov, men har foreløpig ikke pågrepet noen.

Foto: Ingvild Baltzersen Sund / NRK

NRK oppdaterer saken.

Politiet rykket ved 19-tiden ut til Haarklous plass på Torshov i Oslo, etter flere uavhengige meldinger fra personer som fortalte at de hadde hørt skudd.

Like etterpå var om lag ti politibiler på plass ved Haarklous plass, i tillegg til flere ambulanser.

– Vi har søkt bredt i området, men foreløpig har vi ikke funnet verken eventuelle gjerningspersoner eller skadde personer, sier politiets innsatsleder på stedet, Rune Bjørsvik til NRK.

Hundepatruljen har imidlertid funnet blodspor i området, men innsatslederen understreker at det kan være snakk om gamle spor som ikke har noe med saken å gjøre.

– Vi har også funnet enkelte gjenstander som kan være av interesse, uten at jeg vil gå nærmere inn på hva dette er, sier han.

Laster Twitter-innhold

Artikkelen fortsetter under bildet.

Væpnet politi på Torshov etter melding om skudd

SØKTE ETTER MULIGE GJERNINGSMENN: Flere patruljer var i området ved Haarklous plass på Torshov etter meldinger om skudd i området. – Vi har godt med ressurser på stedet, både patruljer og hunder, fortalte operasjonsleder Tore Solberg til NRK ved 19-tiden.

Foto: Ingvild Baltzersen Sund / NRK

Vitner hørte krangling

Ingen av vitnene skal ha sett skyting, kun hørt lyden av smell. De skal også ha hørt litt krangling i forkant av smellene.

– Ett av vitnene skal ha hørt noen rope kinaputt. Det er med andre ord ikke sikkert dette er så alvorlig, men vi tar det på alvor når vi får meldinger om skudd i et boligområde som dette, sier Bjørsvik til NRK.

Han forteller at politiet vil følge med på om det kommer inn noen med skuddskader på legevakten.

Litt over klokken 20 mandag kveld opplyste politiet at de avsluttet søket på Torshov.

Laster kart, vennligst vent...

HØRTE SKUDD: Politiet fikk flere meldinger om at folk hadde hørt skudd ved Haarklous plass på Torshov like før kl. 19 mandag kveld.