Truet med kniv og krevde parkeringspenger

Tre unge menn på Grønland i Oslo truet en mann med kniv da han parkerte bilen sin. De ville ha 100 kroner i parkeringsavgift for at han skulle få plassere bilen sin i gaten.

Truet med kniv på Grønland - krevd for parkeringspenger

VILLE HAR PARKERINGPENGER: Mannen ble truet med kniv da han skulle parkere. Mennene som truet ham ville ha 100 kroner for at han skulle parkere i gaten.

Foto: Fouad Acharki / NRK

– De truet ham med en kniv da han skulle parkere, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo–politiet.

Hendelsen skjedde rundt klokken 18 onsdag kveld.

De tre mennene skal ha krevd 100 kroner for at han skulle få lov å parkere i Mandalls gate. Mannen klarte å kjøre bort, men mennene klarte imidlertid å stjele hans mobil som lå på et sete inne i bilen.

Mennene var trolig i starten av 20-årene og hadde på seg mørke klær. En av dem skal ha hatt på seg en grønn jakke. Det har mannen som ble truet fortalt til politiet.

Ingen pågrepet

Et vitne som jobber i nærheten så deler av det som skjedde. Mannen vil være anonym, men sier til NRK at han så at bilen rygget veldig brått og da mannen som ble truet kjørte, løp de tre mennene etter bilen.

Politiet lette etter de tre uten å finne dem. Nå skal saken etterforskes og det skal hentes ut bilder og filmer fra videoovervåkning i nærheten.

Politiet kaller det for en hendelse i grenseland mellom ran og grovt tyveri.