NRK Meny
Normal

Tilbød penger for sex

En mann på Grorud tilbød forbipasserende penger for å tilfredstille ham seksuelt. Les mer fra Oslo-politiets logg her.

Grorud jernbanestasjon
Foto: Trond Strandsberg/Wikipedia

Her et utdrag fra dagens politilogg.

GRORUD: Lørdag kveld fikk politiet melding om en mann som oppholdt seg ved Grorud jernbanestasjon tilbød penger for at han skulle bli seksuelt tilfredsstilt. Da politiet kom fram hadde mannen forlatt stedet, skriver Oslo-politiet i sin logg. Mannen ble ikke funnet.

Røyklukt

MAJORSTUA: Kl. 04.22 natt til søndag fikk politiet inn en melding om at det kom røyklukt fra en leilighet i Sorgenfrigaten. Det viste seg imidlertid at lukten kom fra en godt stekt pizza.

Lastebil i taket

VÅLERENGATUNNELEN: En lastebilsjåfør feilberegnet høyden på kjøretøyet og var dermed borti i taket i Vålerengatunnelen nordgående retning tidlig i morges. Dette gjorde at elementer fra taket falt ned og ble liggende i midterste kjørefelt. Politiet fikk stoppet lastebilen, som hadde en mobilkran på slep. Sjåføren kan antakeligvis vente seg en regning for utbedring av skader på tunneltaket fra vegmyndighetene.

Mot kjøreretningen

LYSAKER: En sølvfarget Toyota forvillet seg inn i motgående kjørefelt på E18 ved ti-tiden i morges. Bilen kjørte mot Vækerø i feltet som er ment for trafikk mot Skøyen. Oslo Politidistrikt sendte flere patruljer for å stoppe denne farlige kjøreturen, og i tillegg ble Asker og Bærum politidistrikt varslet. Den aktuelle bilen ble ikke funnet, og politiet fikk inn opplysninger om at mannen trolig hadde oppdaget hvilken farefull ferd han var ute på og snudd.

Truet med flaske

ETTERSTAD: Natt til søndag kl. 00.53 fikk politiet inn flere meldinger om to ungdommer i Etterstad-området som truet og jaget flere menn med flasker. Politipatruljene som kom til stedet pågrep to gutter på 17 år for alle forholdene.