NRK Meny

Telefonnettet ute av drift

 • Krever svar fra Telenor

  Aurskog-Høland krever et møte med Telenor etter å ha vært uten bredbånds- og telefondekning i over et halvt døgn, skriver Romerikes blad. Torsdag ettermiddag mistet rundt 2000 telenorkunder i kommunen telefonforbindelsen etter at en fiberkabel ble ødelagt under gravearbeider. Først fredag formiddag var alt i orden igjen.

 • Aurskog Høland: Dekning tilbake

  Alle de 2000 kundene som har vært uten fasttelefon, mobiltelefon og bredbånd i Aurskog Høland, har nå fått tilbake dekningen. Kundene mistet dekningen i går ettermiddag etter at en fiberkabel ble ødelagt under gravearbeider.

 • Aurskog Høland: Delvis dekning

  Flere av de 2000 kundene som har vært uten telefon i Aurskog Høland, har nå fått tilbake dekningen. Telenor kan ikke si når alle abonnentene har fått tilbake dekningen, men håper problemet vil bli løst innen kort.

 • Trygghetsalarmene virker ikke

  Trygghetsalarmer i Aurskog Høland virker ikke. Kommunen ber pårørede ta kontakt med sine nærmeste. Legevaktsentralen og utstasjonerte biler sentralt plassert på veien har mulighet til å ringe ut. Problemene kommer av at rundt 2000 telenorkunder er uten forbindelse.

 • Grov over fiberkabler

  Det er fortsatt mange i Aurskog Høland som er uten fasttelefonforbindelse og har ustabilt mobil- og bredbånd-nett. En av Telenors fiberkabler ble ødelagt under graving på en anleggsplass i går kveld. Det vil ta noen timer å reparere skaden.