Brann i Norsk Gjenvinning
Foto: Edin Babic / NRK

Storbrann i Norsk Gjenvinning

Oppsummert

Deler av bygget til Norsk Gjenvinning på Haraldrud kollapset etter en stor brann i bygningen torsdag 8.mars. Røyken er synlig over store deler av byen. På Nakholmen regner det sorte papirbiter ned på bakken.

 • Fortsatt brann i avfallsanlegget

  Det brenner fortsatt i avfallsanlegget hos Norsk Gjenvinning på Haraldrud. Brannvesenet har jobbet i hele natt med å slukke. Det er brukt maskiner til å dra plast og papir som fremdeles brant ut fra den sammenraste delen av bygget.

 • Brann ikke slukket før fredag

  Brannvesenet i Oslo tror ikke brannen i et avfallsanlegg i Oslo kommer til å være helt slukket før tidligst fredag. To personer er blitt kjørt til legevakten med lettere røyskader. Ingen personer er meldt savnet etter brannen.

 • Slukker brannen utover natten

  Brannvesenet skal jobbe i hele natt med å slukke brannen hos Norsk Gjenvinning på Haraldrud. Maskiner bistår med å dra frem plast og papir som fremdeles brenner ut fra den sammenraste delen av bygget. Brannvesenet håper brannen er slukket i løpet av natten.

  Brann Haraldrud hos Norsk Gjenvinning
  Foto: Sigurd Øygarden Flæten / NRK
 • Slukking pågår fremdeles

  Brannvesenet driver fortsatt slukking på stedet. De oppgir at de har en viss kontroll over brannen. Både brannen og røyken avtar. Føler du ubehag med røyk i området, er fortsatt rådet å holde seg innendørs eller forlate området. Veier rundt åstedet er fortsatt stengt, melder Oslopolitiet på Twitter.

 • Setter inn flere busser

  Det settes inn busser på linje 33 og 67. Ruter hadde først for få busser fordi de var innenfor det avsperrede området rundt brannen. Linje 58 får ikke kjørt Haraldrudveien. Linje 68 og 100 stopper ikke i Persveien. Ellers går trafikken som normalt.