Stabæk i rute

Det ble en målløs kamp mot Halmstad i treningskampen på Nadderud lørdag. Likevel sier Stabæk-treneren at laget er i rute en uke før seriestert.

Stabæk-spiller Inge André Olsen

Nå gjenstår bare en treningskamp mot Strømsgodset før Tippeligaen er i gang. Etter en målløs kamp mot Halmstad, seier over Östers IF og uavgjort mot Vålerenga, er Stabæk-trener Janne Jönsson fornøyd med spillernes prestasjoner.

En god oppvarming

- Det var synd vi ikke fikk inn prikken over i'en i dag, men jeg synes vi spiller bra. Det tok ti minutter før matchen setter seg. Men etter det synes jeg at vi var det beste laget. Halmstad fikk ikke en målsjanse, sier Jönsson til budstikka.no.

Stabæk var det beste laget gjennom hele kampen mot Halmstad. Og bare en mesterlig redning fra Halmstad-keeperen klarte å stoppe skuddforsøket til Henning Hauger etter 52 minutter. Også Daniel Nannskog og Veigar Pall Gunnarsson hadde store muligheter i andre omgang. Kampen endte med 5-0 i målsjanser til bærumslaget, men ingen mål.