Politiet måtte bortvise andemor

En aggressiv andemor med unger skapte natt til lørdag problemer for et hotell i Oslo. Hotellansatte så til slutt ingen annen råd enn å ringe politiet, som måtte rykke ut for å få andefamilien unna.

Politi jager andemor

Ifølge politiets patrulje på stedet nektet andemor å følge politiets pålegg og måtte fjernes med makt.

Foto: Politiet i Oslo

Det var kvart over tre natt til lørdag at politiet i Oslo fikk telefonoppringing fra en fortvilet resepsjonist på Scandic Vulkan Hotell i Oslo.

Historien om et uvanlig ordensproblem kunne i natt følges på Oslopolitiets Twitter-konto.

Laster Twitter-innhold

Sterkt beskytterinstinkt

En andemor med familie hadde i flere dager slått seg til ved hovedinngangen til hotellet og skapt problemer både for de ansatte og gjester, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen.

Andunger og politi

Politiet måtte bortvise andefamilien fra hotellet Scandic Vulkan og henvise dem videre til Akerselva.

Foto: Politiet i Oslo

Når de har nærma seg for å få de vekk fra området har beskytterinnstinket til andemor blitt vekket og hun har beskyttet ungene sine og blitt veldig hissig. De visste ikke helt hva de skulle gjøre, og da ringte de til slutt til oss, sier Gulbrandsen.

Dermed sendte politiet en patrulje til hotellet for å bistå med å få andefamilien vekk fra hotellområdet.

Endte godt

– Vi gjorde en liten innsats for å få disse vekk fra et litt farlig område med både biler og folk, og heller ned mot Akerselva hvor de har det bedre, sier operasjonslederen.

Men selv ikke for politiet skulle oppgaven vise seg å være helt enkel.

– Også overfor politiet var andemor hissig og vi brukte lang tid for å få de over i vannet. Patruljen sa så kjekt at de nektet å følge politiets pålegg om å fjerne seg, så de måtte gå litt i dialog med dem. Men det endte i hvert fall godt med at de kom seg ned til elva igjen.

Laster Twitter-innhold