NRK Meny
Normal

Her er Sigrid timer før hun forsvant

Politiet frigir bilder av Sigrid Schjetne (16) i det hun går av Tveita-bussen klokken 19.45 lørdag kveld. Det gjør de for å vise publikum hvordan hun så ut da hun forsvant.

En slik genser hadde Sigrid Schjetne på seg da hun forsvant

En slik genser hadde Sigrid Schjetne på seg da hun forsvant.

Foto: Politiet
Sigrid Giskegjerde Schjetne

Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) forsvant natt til søndag.

Foto: Privat / NTB scanpix
Hanne Kristin Rohde

Politiinspektør Hanne Kristin Rohde.

Foto: NRK

– Å frigi bildene kan hjelpe oss med å redegjøre for hvordan hun så ut. Det kan også hjelpe de som leter med å vite hva de leter etter, og hva som er viktig å gi videre til politiet, sier politiinspektør Kristin Rohde som leder seksjonen for vold- og seksualforbrytelser.

LES OGSÅ: Vurderer å frigi overvåkningsbilder

Sigrid var ikledd dongerishorts, grå singlet og en blå hettegenser da hun forsvant. Hun hadde en brun skinnveske med seg. Skoene hennes, av typen blå Converse, og en hvit ankelsokk ble funnet ved Østensjø barnehage.

I går ga politiet ut et bilde av samme type genser som Sigrid Schjetne hadde på seg kvelden hun forsvant.

Fortsatt uten spor

Politiet står fortsatt uten spor av 16-åringen som forsvant for nesten fem dager siden. Under en presskonferanse i dag kom det frem at politiet ber føreren av nok en bil, en sølvgrå Golf som skal ha kjørt mot Statoil-stasjonen i Låveveien 70, melde seg for politiet.

Politiet har foreløpig fått et nei fra Facebook om å få innsyn i kontoen til Sigrid. Kontoen skal være sikret og Rohde sier det er tidsspørsmål før de får tilgang til den og deretter får arbeidet konstruktivt med sosiale medier.

Politiet fått flere tips om skrik og rop i området. Politiet vil lokalisere fester som har pågått i nærområdet lørdag natt. Ber festdeltakere i området ta kontakt med politiet.

800 tips

Politiet har fått inn 800 tips i saken. Leteaksjonen ble i går avsluttet fra politiet sin side, men politiet jobber nå med å gå gjennom tekniske bevis og den store mengden tips som har kommet inn.

Tips til politiet kan ringes inn på politiets tipsnummer 22 66 96 00. Har du informasjon til NRK, send sms med kodeord tips til 1987, send mail til tips@nrk.no eller ring 23048000.

LES OGSÅ: 600-700 leter etter Sigrid (16)