NRK Meny
Normal

Pedofilifrikjent plager familie

Mannen henger opp lapper med sjikanerende innhold om en liten gutt og hans familie.

Pedofilisiktet trakasserer offeret

Denne lappen er fra forrige gang mannen trakasserte familien.

Foto: Anne Linn Ensby / NRK

Mannen ble tidligere i år frikjent for å ha forgrepet seg seksuelt mot den lille gutten i Furuset svømmehall. Men han ble likevel dømt til å betale erstatning til gutten.

33-åringen er tidligere dømt for å ha trakassert den samme familien. Mannen fikk seks måneders fengsel for å ha hengt opp lapper med sjikanerende innhold, men saken ble anket.

I november skal saken opp i Høyesterett. I ventetiden har 33-åringen hengt opp nye lapper med svært sjikanerende innhold.

Beskylder barnet for løgn

Senest i går ble det funnet en ny lapp i nabolaget til den lille gutten og familien hans.

Forrige gang mannen ble tatt for å sjikanere familien, hengte han opp lapper der han navnga overgrepsofferet og beskyldte barnet for å lyve om overgrepet i nabolaget der barnet bor.

"Advarsel!! Familien nedenfor har nå hengt meg ut som pedofil. Jobber nå med å få disse ungene på institusjon. Disse ungene kan bli farlige for samfunnet når de blir eldre og enda mer utspekulerte", skrev den pedofilitiltalte 33-åringen den gang.

33-åringen har jobbet ved rundt 15 skoler i vårt distrikt og er svartelistet av et stort antall idrettslag på Østlandet.