NRK Meny
Normal

Én mann pågrepet for medvirkning til drapforsøk på Torshov Bingo

Ytterligere en person er pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk etter rom-oppgjøret på Torshov Bingo 2. påskedag i år.

Blod på bil utenfor Torshov bingo

Et blodig oppgjør i rommiljøet 2. påskedag på Torshov Bingo førte til at to personer ble sendt til sykehus. Én av de skadde er lederskikkelse i rommiljøet René Karoli.

Foto: Paal Wergeland / NRK

Grete Lien Metlid

Politibetjent Grete Lien Metlid ved seksjonen for vold og seksualforbrytelser.

Foto: Svein Olsson, NRK

Mannen meldte seg selv for politiet, ifølge Oslo-politiet.

Vedkommende sitter nå i avhør. Politiet tar sikte på å fremstille ham for fengsling fredag 10. mai.

– Det er fortsatt gjerningspersoner knyttet til hendelsen som ikke er pågrepet. Politiet tar fortsatt sikte på at det blir flere pågripelser i saken ved at personer blir tatt av politiet, sier Grete Lien Metlid i Oslo-politiet i en pressemelding.

To sendt til sykehus

To personer ble sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter et blodig oppgjør i rom-miljøet 2. påskedag. Lederskikkelsen i rom-miljøet René Karoli og hans 23 år gamle sønn ble hardt skadet og sendt til Ullevål sykehus.

To personer ble 11. april pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk. Dagen etter angrepet mot Karoli ble én person pågrepet og siktet for drapsforsøk

Bevæpnet med øks og sabel

Det var kvelden 2. påskedag at flere personer angrep René Karoli og andre som befant seg på Torshov bingo i Oslo.

Kampen startet da en gruppe personer gikk inn i lokalet bevæpnet med øks, sabel, kniv og skytevåpen.

Senere samme kveld begynte en gruppe å sloss på Legevakten i Oslo, der to av de skadde fra hendelsen på bingoen fikk behandling for slagskader.