NRK Meny

OL 2022

 • Rognlien lettet over OL-nei

  Avtroppende idrettspresident Børre Rognlien følte lettelse da OL-prosjektet Oslo 2022 stoppet. I nyttårsintervjuet med NTB sier Rognlien at han ser det som en tapt mulighet for norsk idrett og for hele ungdomsgenerasjonen. Men at han personlig føler vel så mye lettelse som skuffelse over at det ikke ble noe.

 • Blir 4 milliarder dyrere enn antatt

  De foreslåtte kuttene i Oslo-OL vil bare redusere behovet for en statsgaranti med 4,8 milliarder kroner, ikke med 8,8 milliarder kroner slik Oslo2022 tidligere har anslått, ifølge Kulturdepartementet.

 • Har brukt 175 millioner på Oslo-OL

  Oslo kommunes OL-etat har så langt brukt 175 millioner kroner på arbeidet for OL i Oslo 2022. Blant annet er det brukt 85 millioner kroner på utredninger og 30 millioner på bemanning av etaten, skriver Aftenposten.

 • Oslo har dyrest søknadsprosess

  Oslo har det klart høyeste søknadsbudsjettet av alle byene som ønsker seg vinter-OL i 2022, viser tall innhentet av VG. Oslo har levert et søknadsbudsjett til IOK på 312 mill. kr. Kasakhstanske Almatys budsjett er på 207 mill. kr., mens Beijings er på 180 mill.

 • Idrettspresident Børre Rognlien var glad og lettet etter at folkeavstemmingen om OL i 2022 var over. Det var god deltakelse og resultatet ble med klar margin "ja" til OL.
Idrettspresident Børre Rognlien var glad og lettet etter at folkeavstemmingen om OL i 2022 var over. Det var god deltakelse og resultatet ble med klar margin "ja" til OL.