NRK Meny
Normal

Naboer skal ha hørt skrik der Sigrid (16) forsvant

Naboer i området ved Østensjø barnehage i Oslo forteller til NRK at de skal ha hørt skrik fra en kvinnestemme i natt. 16 år gamle Sigrid er fortsatt savnet.

Politiet tar ned sperringene ved Østensjø barnehage

Politiet leter fortsatt etter en 16 år gammel jente som er savnet på Østensjø i Oslo. I ettermiddag ble sperringene rundt barnehagen der eiendeler ble funnet, tatt ned.

Foto: Anette Karlsen / NTB/Scanpix

Sigrid Giskegjerde Schjetne savnet

Sigrid Giskegjerde Schjetne fra Østensjø i Oslo er savnet. Politiet ønsker tips i saken.

Foto: Politiet

Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) ble meldt savnet av foreldrene sine ca. klokken 00.30 natt til søndag.

Politiet har funnet sko og mobil som skal stamme fra jenta, og dette er de siste livstegnene etter henne.

Ønsker tips fra publikum

Sigrid er 170 cm høy, har brunt langt hår, blå øyne, ola shorts, blå hettegenser og grå singlet. Bar på en brun skinnveske.

Politiet ønsker tips fra publikum. Opplysninger ringes inn på 02800

– Hun ble meldt savnet av foreldrene etter at hun ikke kom hjem natt til søndag, sier Jon Rune Lande vaktleder ved Kriminalvakten i Oslo.

På besøk hos en venninne

– Hun ble sist sett av venninnen sin. Vi har svært få opplysninger i saken og håper å finne en snarlig løsning, sier Lande.

Politiet har i dag funnet jentas sko og mobiltelefon ved Østensjø barnehage, som ligger like i nærheten av jentas bopel, og på veien fra huset hun hadde besøkt.

Innsatsleder ved Oslo politidistrikt, Brian Skotnes, forteller til VG at jenta skal ha holdt telefonisk kontakt med venninner på veien hjem.

De sendte SMS'er til hverandre, og politiet har forklart at det ikke er noen grunn til å tro at hun hadde en unormal oppførsel før hun forsvant.


Artikkelen fortsetter under bildet

Jente (16) savnet på Østensjø

Politiet har i flere timer lett i området der 16-åringen Sigrid G. Schjetne forsvant natt til søndag.

Foto: Daniel D. Laabak

Fant mobiltelefon og sko

Politiet har sammen med Norske redningshunder og Røde Kors søkt etter 16-åringen i nærområdet i flere timer.

Savnet 16-åring fra Østensjø

Politiet fant skoene og mobilen til jenta ved Østensjø barnehage. Barnehagen ligger bare et kort stykke fra jentas bopel.

Foto: Daniel D. Laabak

– Selve søket er avsluttet, men nå driver vi med rundspørring av naboer og venner. Vi har foreløpig ikke fått noen tips og holder alle muligheter åpne, påpeker Belle.

Sperringen rundt barnehagen ble søndag ettermiddag tatt ned.

– Vi kan foreløpig ikke si noe om det er frivillig eller ikke, men vi jobber nå på mange fronter og håper at saken løser seg ved at jenta dukker opp, avslutter Belle.

To naboer forteller til NRKs reporter på stedet at de skal ha hørt skrik da de var ute på verandaen i natt. Det skal også stadig komme personer bort til politiet for å fortelle om ting de har sett og hørt.


Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.