Mann til sykehus med stikkskader

En mann er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader, etter at han ble stukket i magen ved Carl Berner natt til tirsdag.

Mann knivstukket i Dælenenggata

En av mennene som nå er arrestert varslet politiet og fikk dem med til leiligheten i Dælenenggata, der en mann hadde store stikkskader.

Foto: Frank H. Evensen

Hendelsen skjedde i en leilighet i Dælenenggata ved Carl Berner rundt klokken 02.20.

Mannen hadde indre blødninger, etter å ha blitt stukket i magen med en kniv eller med knust glass, opplyser sykehuset til politiet.

– Mannen ble fraktet til sykehus med ambulanse, og blir operert, sier operasjonsleder Sissel Hansen i Oslo politidistrikt til NRK.

Politiet opplyser at de ikke er sikre på hvem den skadde mannen er. Tirsdag formdidag opplyser politiet at mannen er utenfor livsfare.

Praiet politiet

Det var en politipatrulje, som var i nærheten av Carl Berner, som først ble varslet om hendelsen, da en person stoppet dem på gata og viste dem til leiligheten.

– Personen sa at politiet måtte komme seg opp i leiligheten, og da vi kom til stedet fant vi tre personer, sier Hansen.

– En person hadde kuttskader i magen.

Politiet fant både en kniv og knust glass i leiligheten, og er usikker på hva som er brukt som våpen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Knivstikking Dæleneggata

Politiets krimteknikere jobber i morgentimene inne i leiligheten i Dælenenggata, der en mann ble knivstukket natt til tirsdag.

Foto: Knut Erik Solhaug / NRK

To arrestert

De to andre personene i leiligheten var svært beruset og klarte ikke å forklare hva som hadde skjedd, forteller politiet.

De to mennene, født i 1974 og 1980, er tidligere kjenninger av politiet og ble arrestert på stedet.

– Personen som praiet politipatruljen er én av dem som er pågrepet. Vi vet ikke om disse tre kjente hverandre fra før, sier Hansen til NRK.

Mennene skal avhøres i løpet av dagen.

Krimteknikere gransker tirsdag morgen leiligheten i Dælenenggata.