Mann i Ekebergtunnellen

Ved firetiden ble en mann observert gående i Ekebergtunnellen. Mannen hadde blitt kasta ut av drosjen etter å ha kranglet med vennene sine. Les mer fra nattens politilogg.

Oslo på natterstid
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Kl 0345 meldte en bilist fra om at han hadde observert en mann som gikk i veibanen i retning Ekebergtunnelen.

Etterhvert kom det ytterligere en melding om at mannen hadde gått inn i Ekebergtunnelen. En politipatrulje kjørte inn i tunnelen og fikk kontroll på mannen.

Det viste seg at mannen hadde gått ut av en drosje etter å ha kranglet med vennene sine. Mannen ble kjørt til Ryen og satt av der.

Støy fra russ

FROGNERPARKEN:

Det kom inn melding til politiet kl 0055 om at russ herjet og lagde støy i Frognerparken. Politiet rykket ut og fikk ryddet stedet og fjernet flere russebusser.

Hundespetakkel

VÅLERENGA:

Kl 0233 fikk politiet melding om en hund som bjeffet og forstyrret beboere i området ved Vålerenga.

Politiet kjørte ut til området og forsøkte å komme seg inn til leiligheten hundebjeffingen kom fra. Etterhvert roet hunden seg.

Gardintrapp i veibanen

BYGDØYLOKKET:

Politiet fikk melding kl 0443 om at det så ut til å ligge en gardintrapp eller lignende i veibanen ved Bygdøylokket. Politiet kjørte ut og fikk fjernet gardintrappen fra veibanen.

Bilen trillet inn i banken

SENTRUM:

En drosjesjåfør skulle bli med en kunde til en minibank og stoppet rett utenfor banken. Mens de sto der begynte bilen å trille av seg selv og havnet i en glassrute. Ruten gikk i knas.

Politiet kom til stedet og varslet slik at ruten ble sikret. Sjåføren og passasjeren oppga personalia til politiet.

Lommetyveri

NATIONALTEATRET:

Kl 0845 ble det meldt fra om at en person var blitt frastålet lommeboken sin ved Nationalteatret. Det var vektere som hadde fått tak i de som hadde utført tyveriet. Politiet kom til stedet og anholdt to menn på 31 og 48 år. De to ble kjørt arresten i Politihuset.