Drap på Mortensrud
Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Mann drept på Mortensrud

Oppsummert

En kvinne er tiltalt for å ha drept sin ektemann på Mortensrud i februar 2015. Hun har innrømmet drapet, men hevder hun handlet i nødverge.

 • Hevder hun handlet i nødverge

  Kvinnen som drepte mannen sin på Mortensrud i februar i fjor, innrømmer at hun skjøt ham, men hevder hun var i en nødvergelignende situasjon, ifølge forsvareren. Påtalemyndigheten mener hun planla drapet. Rettssaken starter i Oslo tingrett på tirsdag.

 • Avhører siktedes familie

  Kvinnen som er siktet for drap på en mann på Mortensrud sitter fortsatt i avhør utover lørdag ettermiddag. Også kvinnens familie og andre vitner avhøres. Politiet varsler en oppdatering i saken etter klokken 16.

 • Fortsetter avhør av drapssiktet

  Politiet i Oslo har identifisert mannen som ble drept på Mortensrud. Avhøret av den siktede kvinnen ble avsluttet sent i går kveld, men fortsetter i dag. Mannen ble funnet død i en leilighet i går etter at kvinnen selv hadde ringt politiet.

 • Mistenkelig dødsfall i Oslo

  Oslo-politiet har rykket ut til Mortensrud i Oslo i forbindelse med et mistenkelig dødsfall. Politiet sjekker omstendighetene bl.a avhør av vitner. Foreløpig ingen info om avdøde da pårørende ikke er varslet.