NRK Meny

Mann bortført i Moss

 • Løslates etter bortføring i Moss

  Mannen i 20-årene som ble pågrepet for bortføringen av en mann i Moss forrige uke, blir løslatt mandag. Mannen har innrømmet handlingen. Det opplyser politiinspektør Tom Erik Guttulsrød i Øst politidistrikt til NTB.

 • To nye pågrepet etter bortføring

  Politiet har pågrepet ytterligere to personer i
  forbindelse med bortføringen av en mann i Moss forrige uke. Totalt er tre personer pågrepet i saken. Mannen ble funnet på Kolbotn en time etter bortføringen.

 • Pågrepet etter kidnapping

  En mann i 20-årene vil i morgen bli framstilt for varetektsfengsling etter at en mann ble bortført fra sin egen bolig i Moss mandag morgen, opplyser politiet. Mannen ble pågrepet på Ensjø i går. Politiet leter fortsatt etter flere mulige gjerningsmenn etter kidnappingen.

 • Pågrepet etter kidnapping

  En person ble i går pågrepet på Ensjø i Oslo etter kidnappingen i Moss på mandag, skriver Aftenposten. En mann ble bortført i bil i forbindelse med et innbrudd i mannens bolig i Moss. Mannen ble funnet på Kolbotn en time senere.

 • Fortsatt på frifot

  Aksjonen er avsluttet uten at noen er pågrepet, opplyser Oslo-politiet til NRK. Operasjonsleder Vidar Pedersen forteller at den fornærmede selv kom seg ut av bilen, som han motvillig satt i. Politiet fikk kontroll på mannen ved Mastemyr på Kolbotn.