Flere Lime-butikker er under etterforskning
Foto: Bøe, Torstein / NTB scanpix

Lime-saken

Oppsummert

Hovedmannen i Lime-saken er dømt til 9 års fengsel for menneskehandel og organisert kriminalitet. I alt 12 personer er dømt i rettssaken rundt dagligvarekjeden Lime. Én tiltalt ble frikjent.

 • Forkastet anke i Lime-saken

  Høyesteretts ankeutvalg har forkastet anken fra 12 av de 13 tiltalte i Lime-saken fra Oslo tingrett. Dermed går ankesaken som planlagt til høsten. Ankene var hovedsakelig rettet mot lang saksbehandlingstid.

 • De tolv domfelte i Lime-saken anker

  Alle de tolv som ble dømt i Lime-saken, anker dommen, melder Aftenposten. Statsadvokaten har kommet med motanke. Etter to og et halvt år i rettsapparatet ble de 12 dømt for menneskehandel, organisert kriminalitet og flere andre lovbrudd

 • Anker Lime-dommer

  Sajjad Hussain (41) anker dommen på 9 års fengsel i Lime-saken. Allerede i pausen i Oslo tingrett sa forsvarer John Christian Elden til NRK at hans klient har bestemt seg for å anke, før de har hørt premissene for dommen.

  Sajjad Hussain i retten og venter på domsavsigelse i Lime-saken
  Foto: Anders Fehn / NRK
 • 12 tiltalte dømt i Lime-saken

  11 av de medtiltalte i Lime-saken ble dømt til ulike fengselstraffer i Oslo tingrett. En ble frifunnet. Opplesning av dommen startet kl. 10. Åtte av de medtiltalte er ikke til stede i retten. Saken handler om organisert kriminalitet og menneskehandel.

 • Hovedmann fikk 9 år i Lime-saken

  En 41 år gammel mann er dømt til ni års fengsel i den omfattende Lime-saken. I alt 13 personer er tiltalt i det som er kalt norgeshistoriens største menneskehandelssak. Opplesningen av dommen startet i Oslo tingrett klokka 10.

Furuholmen Lime
Elden forsvarer pågrepet i Lime-saken