NRK Meny
Lime Lillestrøm
Foto: Runar Jørstad

Lime-saken

Oppsummert

Statsadvokaten har tatt ut tiltale mot 13 personer i Lime-saken for blant annet organisert kriminalitet og menneskehandel. De tiltalte har også vært etterforsket for skatteunndragelse, bedrageri og skimming i nettverket rundt dagligvarekjeden.

 • Fortsatt ingen dom i Lime-saken

  11 måneder etter at Lime-rettssaken ble avsluttet, er det fortsatt ikke kommet noen dom i saken. Advokat Fridtjof Feydt sier til Dagbladet at det er en rettsskandale. 13 personer er tiltalt for blant annet organisert kriminalitet og menneskehandel.

  Lime-kjedens logo
  Foto: Kaja Figenschou
 • Mann tiltalt for heleri

  En mann må mandag møte i Oslo tingrett, tiltalt for heleri av over 20 millioner kroner og en rekke andre forhold tilknyttet den store Lime-saken, skriver NTB. Påtalemyndigheten mener pengene var utbytte av straffbare handlinger.

 • Ber om 13 års fengsel for Lime-sjef

  Aktor vil ha hovedmannen i Lime-saken dømt til 13 års fengsel for grov menneskehandel og flere andre straffbare forhold, melder NTB.

 • Aktor: - Grov menneskehandel

  – Hvis retten kommer til at det har skjedd menneskehandel i denne saken, så er det snakk om grov menneskehandel, sa statsadvokat Geir Evanger da han prosederte i Lime-saken i Oslo tingrett tirsdag formiddag.

Furuholmen Lime
Elden forsvarer pågrepet i Lime-saken