Kvinne funnet bevisstløs på gata i Oslo

Hun har selv fortalt politiet at hun ble voldtatt. Politiet har trolig videobilder av hendelsen.

Politisperringer ved Langkaia i Oslo

LANGKAIA: Stedet der kvinnen ble funnet er sperret av med politibånd og politiet jobber med å etterforske.

Ved halv sju tiden fredag morgen ble politiet oppringt og fortalt at en kvinne lå bevisstløs på bakken på Langkaia i Bjørvika i Oslo.

– Meldingen gikk på at kvinnen hadde pust og puls, men fremstod som bevisstløs, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NRK.

Hun var ved bevissthet da politiet kom frem. Hun fortalte selv at hun var blitt voldtatt, og derfor blir saken blir etterforsket som det.

Har gode spor

Kvinnen, som er i slutten av 30-årene, ble behandlet av ambulansepersonellet. Hun ble deretter kjørt til overgrepsmottaket.

Mye er fortsatt uklart rundt hendelsen, men politiet har gjort funn som gir grunn til å etterforske om hun er blitt voldtatt.

– Det er en del åpenbare spor som ligger igjen på stedet, i form av gjenstander vi har funnet, etter det hun sier har skjedd, sier innsatsleder Arve Røtterud.

Innsatsleder Arve Røtterud

Innsatsleder Arve Røtterud sier politiet har sikret flere spor.

Foto: Knut Erik Solhaug / NRK

Har trolig film av hendelsen

Krimvakta er også der. De snakker med mennesker i området, men har så langt ikke kommet i kontakt med vitner som har sett noe. I tillegg har politiet trolig video av det som skjedde.

– Det er ganske god kamereadekning i området. Vi sjekket opp om vi har fanget opp hendelsen, og det har jeg fått opplysninger på at vi visstnok har, sier Røtterud.

Politiet har sperret av området mellom Langkaia og Tollbugata i forbindelse med etterforskningsarbeidet, skriver Dagbladet.

Laster Twitter-innhold
Krimteknikere er på stedet

Både politiet og krimvakta er på Langkaia, der de undersøker om kvinnen kan ha blitt voldtatt.

Foto: Knut Erik Solhaug / NRK