NRK Meny
En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket på Ensjø bingo.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Knivstikking på Ensjø bingo

Oppsummert

Flere menn gikk til angrep på en mann på Ensjø bingo søndag ettermiddag 3. juni. De angrep blant annet med machete og kjetting, og fornærmede fikk en finger kuttet av.

 • Ni pågrepet i Ensjø-saken

  Politiet har sikret videobevis etter at en mann fikk fingeren kuttet av med machete på Ensjø Bingo. Nå er ni personer pågrepet, skriver VG. Det var i juni at flere maskerte menn stormet Ensjø Bingo med machete og stikkvåpen.

 • Ingen pågrepet på Tøyen

  Ingen ble pågrepet i politiets aksjon mot en leilighet på Tøyen i Oslo sentrum søndag kveld. Politiet jobber aktivt med etterforskning etter at en mann ble knivstukket på Ensjø bingo søndag ettermiddag, og utelukker ikke flere aksjoner i løpet av natten.

 • Stor politiaksjon i bingo-saken

  Politiet aksjonerte mot en leilighet på Tøyen søndag kveld etter at en mann ble knivstukket og fikk en finger kappet av på Ensjø bingo søndag ettermiddag. Et vitne forteller til VG at rundt ti politibiler var på stedet og at politiet var tungt bevæpnet.

 • Mann skadet i knivstikking i Oslo

  En mann er alvorlig skadet etter å ha blitt knivstukket på Ensjø bingo i Oslo. Politiet ble varslet om hendelsen i 16-tiden søndag. Gjerningsmannen er ikke pågrepet, melder NTB.

  En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket på Ensjø bingo.
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix