NRK Meny
Normal

Joker-ansatt slo ned 16 år gammel kunde

En ansatt i en Joker-butikk på Holmlia skal ha slått til en 16 år gammel gutt i ansiktet søndag ettermiddag. Og det er ikke første gang ansatte i denne butikken og ungdommer krangler, sier politiet.

– En ansatt i en Joker-butikk på Holmlia havnet i en slosskamp med en kunde. Kunden, en 16 år gammel gutt, fikk et slag i ansiktet, sier operasjonsleder Martin Todnem til NRK.

To versjoner av det som har skjedd

Mannen som jobber i Joker-butikken og den 16 år gamle kunden har forklart seg ulikt til politiet om bakgrunnen for krangelen og angrepet.

– Politiet har sikret seg video fra kameraer i butikken. Vi ser på denne nå for å forsøke å finne et nøytralt bilde på hendelsen, sier Todnem.

Gutten er ikke alvorlig skadet, men han får bistand fra ambulanse på stedet.

Ikke første gang dette skjer

Det var kameraten til 16-åringen som varslet politiet om krangelen. Politiet sier at de har fått flere meldinger den siste tiden, både fra ansatte som føler seg truet og fra ungdommer som føler seg urettferdig behandlet.

Dette fremstår for oss som en pågående konflikt mellom ungdommer som ikke er ønsket i butikken og de som jobber der. Det oppstår konflikter når ungdommene likevel oppsøker butikken, sier Todnem.

De har opprettet sak, og vil nå se nærmere på hva som er bakgrunnen for uenighetene og det fysiske angrepet i dag.