Ingen pågrepet etter at mann fikk slått hodet i asfalten i Oslo

Politiet i Oslo rykket ut etter at flere vitner så en mann bli slått ned i en bakgård på Sagene i Oslo. Mannen klarte ikke å gjøre rede for hvem han er.

Laster kart, vennligst vent...

HODESKADER: Fornærmede i saken hadde problemer med å gjøre rede for seg, ifølge politiet.

Oslo-politiet fikk melding om at mannen lå ubevegelig i en bakgård i Sagveien klokka 2.51 natt til lørdag. Han var imidlertid bevisst da de kom til stedet.

Fornærmede hadde tydelige skader i hodet og ansiktet. Operasjonsleder Line Skott ved Oslo politidistrikt sier flere vitner har fortalt at gjerningspersonen kastet stein og deretter slo offerets hode i asfalten.

– Det var flere vitner som ringte inn og hadde observert mannen liggende. Vitner sa også at gjerningspersonen skal ha slått hodet til fornærmede i asfalten, mens han var bevisst hele veien, sier Skott til NRK.

Mannen som ble slått sliter med å gjøre rede for hvem han er, muligens på grunn av skadene han har fått, opplyser Skott. Det var flere vitner til hendelsen og politiet har fått en god beskrivelse av den antatte gjerningsmannen.

Likevel er ingen pågrepet.

Offeret skal ha vært ute av stand til å snakke med politiet etter hendelsen, og politiet har derfor foreløpig få opplysninger om bakgrunnen for volden.

– Vi har avsluttet det aktive søket etter gjerningspersonen, så saken går videre til etterforskning. Vi har en patrulje på sykehuset som håper på å få snakket med han som ble slått ned etter hvert.

Politiet beskriver gjerningspersonen som en mann på rundt 170 centimeter, med sort kort hår, sort Helly Hansen-jakke og lyse sko. Han skal ha snakket gebrokken svensk.

Laster Twitter-innhold