NRK Meny
Normal

Politiet stoppet Snoop Dogg-fest

Politiet valgte å avbryte etterfesten til Snoop Dogg på Nesoddtangen etter støyklager fra den andre siden av fjorden.

Snoop Dogg i Oslo Spektrum

FRA KONSERT TIL DJ: Snoop Dogg på scenen under konserten i Oslo Spektrum. Derfra bar det videre over fjorden til utestedet Signalen.

Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Etter nærmere hundre klager på høy musikk fra festen rapperen Snoop Dogg holdt på Nesoddtangen, avbrøt politiet festen like etter klokken tre natt til mandag.

– På bakgrunn av alle støyklagene, valgte vi å skru av musikken litt før tiden. Ordensmessig gikk arrangementet bra. Det har vært noen småepisoder, og en person har blitt tatt med til arresten, men ellers har vi hatt god kontroll, sier operasjonsleder Per Olav Tjore.

Det var bare noen få av de rundt 700 personene til stede som ble bortvist fra området, i tillegg til at én person ble pågrepet etter en voldsepisode.

Laster Twitter-innhold

Rapperen hadde søndag kveld konsert i Oslo Spektrum, og dro deretter til Nesodden utenfor Oslo for å opptre som DJ under arrangementet på et utested.

Naboklager fra nabodistrikt

De første klagene kom inn kort tid etter at festen hadde startet på Nesoddtangen. Selv om Nesodden befinner seg i Follo politidistrikt, var det ikke Tjore og de andre på vakt i Follo som fikk de fleste telefonene.

– Det kom mange klager fra andre siden av Oslofjorden. Både fra Asker og Bærum og fra Oslo sentrum fikk vi klager, sier Tjore.

Åtti av klagene kom inn til Asker og Bærum politidistrikt, mens Oslo-politiet anslår at de fikk mellom ti og femten klager på musikken. De fleste av klagene i hovedstaden kom fra området fra Bygdøy til Vækerø.

Laster Twitter-innhold
Søndag skal den verdensberømte rapperen Snoop Dogg holde konsert i Oslo. Etterfesten skal overraskende nok holdes på en restaurant på Nesoddtangen.

Snoop Dogg valgte et utested på Nesodden som sted for å holde etterfest etter konserten i Oslo

Tatt med narkotika på grensen

Dette er ikke første gang Snoop Dogg, eller Calvin Broadus som han egentlig heter, har fått problemer med norsk politi.

I 2012 ble han stoppet på flyplassen før en konsert på Hovefestivalen. Da fant politiet 8 gram marihuana og store mengder kontanter.