NRK Meny

Gjengvoldtekt i Oslo

 • Fengslet i fire nye uker

  Tre menn fengsles i fire nye uker for gjengvoldtekten mot en ung jente fra østlandsområdet i juni, skriver VG. Den unge jenta ble utsatt for en gjengvoldtekt som pågikk i flere timer. De tre mennene får brev-, besøks- og medieforbud, samt delvis isolasjon.

 • Overgrep startet på lokaltog

  Gjengvoldtekten av en mindreårig jente i Oslo i sommer startet ifølge politiet på et lokaltog fra Oslo S. Den siktede 18-åringen skal ha satt seg i en ubetjent vogn sammen med jenta og forgrepet seg på henne her, skriver VG.

 • Ny pågripelse etter gjengvoldtekt

  Politiet bekrefter at de har pågrepet en fjerde mann etter gjengvoldtekten av en ung jente i sommer, skriver VG. Mannen ble pågrepet i Oslo i går kveld, og blir i dag avhørt av politet.

 • Fengslet siktet for voldtekt

  En 19 år gammel mann er varetektsfengslet i fire uker med brev, besøks og medieforbud, siktet for å ha deltatt i en gjengvoldtekt av en ung jente i Oslo området i juli. Fra før er en 18-åring og en 21-åring også siktet i saken og varetektsfengslet i fire uker.

 • Nekter for gjengvoldtekt

  Den tredje mannen som er siktet etter en gjengvoldtekt i Oslo i sommer nekter for å ha noe med saken å gjøre. Mannen ble pågrepet mandag. Fra før er to personer siktet og varetektsfengslet.