NRK Meny
Normal

Fulle tribuner på kjendiskamp på Norway Cup

I dag var det duket for den årlige kjendiskampen på Norway Cup. Hundrevis av publikummere hadde møtt opp for å få et lite glimt av stjernene.

Onsdag var det huket for den store kjendisfotballkampen på Norway Cup.

Det var ingen tomme seter da det var duket for kjendiskampen på Ekebergsletta på onsdag. Både store og små hadde tatt turen for å se kjendisene spille kamp.

Med en stapp full tribune hang flere over rekkverkene for å få et glimt av de store stjernene som Petter Northug, Mats Zuccarello Aasen, Adelén og flere andre politikere, idrettstjerner og Vålerenga-spillere.

Finansminister Siv Jensen og toppfotballsjef Nils Johan Semb ledet laget som vant kampen 3–1.

Laget til Siv Jensen representerte organisasjonen Mot, mens det andre laget ble ledet av VIF-trener Kjetil Rekdal og representerte Norges Fotballforbunds Handshake for Peace.

Heier på Siv og Zucca

Henrik Heimtun, Vebjørn Solberg og Sindre Sande

Henrik Heimtun, Vebjørn Solberg og Sindre Sande møtte opp tidlig for å få et glimt av kjendisene.

Foto: Fredrik Buer / NRK

Fotballguttene Henrik Heimtun, Sindre Sande og Vebjørn Solberg hadde møtt opp ekstra tidlig for å sikre seg gode plasser. De tre guttene, som selv spiller på fotballaget Svelgen gutter 13, var klare på hvem som burde vinne kampen.

– Jeg heier på Siv Jensen sitt lag, for jeg har aldri sett en politiker spille fotball før. Hun er nok veldig streng som trener, sier Vebjørn Solberg.

– Jeg heier på Mats Zuccarello, fordi han er drit kul. Jeg tror han kommer til å gjøre det bra, sier Henrik Heimtun.

Ingrid Stuen

Ingrid Stuen (til venstre) håpet Petter Northug sitt lag skulle vinne.

Foto: Fredrik Buer / NRK

Men det er ikke bare disse guttene som har møtt tidlig opp. Et annet sted på tribunen sitter Ingrid Stuen og Edel Bruholt. De har holdt av plasser til hele fotballaget Rennebu jenter 16.

I motsetning til guttene fra Svelgen er jentene enige i hvem de heier på.

– Vi heier på Petter Northug fordi han er best. Jeg tror han er flink til å spille fotball, og jeg tror han spiller litt fotball til vanlig og, sier Ingrid Stuen.

– Alle var stjerner på laget

Både Mats Zuccarello og Siv Jensen var storfornøyde med seier, men ingen av dem vil ta på seg æren for kampresultatet.

– Det var utrolig gøy. Det er spillerne som først og fremst gjort at vi vant. Alle var stjerner på laget. Mats gjorde en fremragende jobb som kaptein, men det ble jo skåret tre mål og det gjorde at vi vant, sier Siv Jensen.

– Det var moro å spille og score mål, men tungt. Det er en stund siden jeg har spilt fotball. Formen var fin, men kanskje ikke helt som fotballformen burde være. Men har man bra lagkamerater så blir man bedre selv, sier Zuccarello Aasen.