En slik genser hadde Sigrid på seg da hun forsvant

Politiet har frigitt et bilde av samme type hettegenser som Sigrid (16) hadde på seg da hun forsvant natt til søndag.

En slik genser hadde Sigrid Schjetne på seg da hun forsvant

Denne hettegenseren (langermet) hadde Sigrid på seg på vei hjem natt til søndag da hun forsvant.

Foto: Politiet

Leter etter Sigrid

Politiet trapper ned letingen etter Sigrid.

Foto: Aas, Erlend / NTB scanpix
Sigrid Giskegjerde Schjetne

Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant natt til søndag.

Foto: Privat / NTB scanpix

Politiet ber om publikums hjelp til å kartlegge hennes bevegelser, samt øvrige observasjoner i aktuelt område.

Oslo politidistrikt har nå etablert et nytt tipstelefonnummer. Det nye nummeret er 22669600. Publikum som har tips til Oslo politidistrikt bes benytte seg av dette.

LES OGSÅ: Politiet trapper ned søket etter Sigrid (16)
LES OGSÅ:
Her sto den mystiske bilen

  • Har du tips eller innspill til saken? Tips oss.

Vurderer å publisere overvåkingsbilder

Politiet vurderer å offentliggjøre overvåkingsbilder av den savnede Sigrid Schjetne som ble filmet på Oslo Sentralstasjon flere timer før hun forsvant.

16-åringen ble filmet av overvåkingskameraer da hun enten var på vei til eller fra Norway Cup-turneringen på Ekebergsletta der hun skulle heie på noen venner.

På disse bildene har hun på seg de klærne hun hadde da hun forsvant natt til søndag, skriver Dagbladet.

– For det første vurderer vi dette for at publikum og eventuelle vitner skal få et bilde av hvordan hun var kledd, og dermed gjøre det enklere å huske om man har sett henne. Det andre aspektet er at man da vet hvilke plagg man leter etter, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde i Oslo politidistrikt.

Sjåfør fremdeles ikke meldt seg

Sjåføren av bilen som ble sett da 16 år gamle Sigrid Schjetne forsvant, har fremdeles ikke meldt seg. Politiet mener dette gjør observasjonen enda mer interessant.

Alt settes inn på å finne 16-åringen. I etterforskningen er jakten på føreren av bilen som ble observert i Dalbakkveien på Østensjø, helt sentral.

– Bilen ble observert med lysene på akkurat på det tidspunktet da Sigrid forsvant, sa politiinspektør Hanne Kristin Rohde på politiets pressekonferanse onsdag.

Hun gjentok at politiet vil at føreren skal melde seg, eller at andre som vet noe eller har observert bilen, tar kontakt med politiet.

Avslutter letingen

Politiet har bestemt seg for å avslutte letingen etter Sigrid Schjetne (16) i områdene rundt Skullerud. Alle letemannskaper forlater nå området.

Letemannskaper fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp, i tillegg til Norske Redningshunder, forlater nå området hvor det har vært søkt etter 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne siden mandag.

Politiet har siden tirsdag konsentrert seg om området mellom Skullerud og Grønmo etter at det ble funnet en hvit sokk som ligner den som ble funnet ved siden av skoen til Sigrid.

I løpet av onsdag venter politiet svar på om det er funnet DNA på sokkene som er funnet og som de tror tilhører 16-åringen, som har vært savnet siden søndag.