Fowler til Vålerenga?

Kan mannen som er en av Liverpools store mållegender gjennom tidene og kalt "God" av The Kop, bytte dette med "Gud" og Klanen?

 

 

Robbie Fowler
Foto: DAVE THOMPSON / AP

Det er viden kjent at Vålerenga jakter spillerforsterkninger før siste halvdel av Tippeliagen. Vålerenga-direktør Jan Erik Aalbu utelukker ikke en overgang for klubbløse Robbie Fowler til Oslo-klubben.

- Man trenger ikke være rakettforskere for å finne ut at vi trenger målscorere, men det er vel lite trolig at det blir en realitet at Fowler kommer til oss. Men for all del, så lenge han ikke har sagt nei, kan vi ikke kategorisk avvise det, sier Aalbu til ABC Nyheter.

Ingen fristende tilbud

Robbie har siden sesongslutt i England i fjor ikke mottatt ett eneste tilbud som har fristet, skriver liverpool.no. Fowler snakket ut om situasjonen i flere medier i går.

- Ikke alle klarer å skaffe seg en klubb å spille for. I den båten sitter jeg nå, uttalte Fowler mandag.

Flere interessenter

Skal Vålerenga slå kloa i 32-åringen, må de komme med et riktig fristende tilbud. Etter at Fowler ble løst fra kontrakten sin i vår har han vært koblet til skotske Celtic, amerikanske New England Revolution og australske Sydney FC.

Hovedpersonen selv avviser imidlertid utenlandsryktene. I England er det flere klubber med penger som kunne trengt forsterkninger foran, blant dem hans tidligere klubb, Manchester City.

- Blir ikke billig

Aalbu i Vålerenga tror ikke Fowler blir billig om de går for ham.

- Nå har ikke vi sjekket hva det vil koste å ha Fowler knyttet til Vålerenga, men jeg regner med at Fowler ikke vil spille for knapper og glansbilder. Men ingenting i denne verden er umulig, sier han muntert.

Jan-Erik Aalbu

Jan-Erik Aalbu på utkikk etter Fowler?

Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX