NRK Meny
Normal

Fant granat på kjøpesenter

Området rundt Byporten i Oslo ble sperret av i natt fordi det ble funnet en granat i en kopp. Les mer fra politiloggen i Oslo her.

Øvelsesgranat

Illustrasjonsbilde

Foto: Åserud, Lise / Scanpix

OSLO: Kl. 01.30 kom det melding om at det var funnet en granat i en kopp i Byporten.

Politiet sperret av det aktuelle området, da man i første omgang ikke visste hva dette dreide seg om. Granaten hadde splint og så vært ekte ut.

Etter nærmere undersøkelser viste det seg at det var en ufarlig øvingsgranat som ble beslaglagt av politiet.

Påkjørt to ganger

HØYENHALL: I går kveld kl. 22.10 ble det meldt om at en varebil kjørte på en moped to ganger før gjerningsbilen stakk av i retning Manglerud.

Det finnes et godt signalement på den aktuelle bilen. Det ble ikke meldt om noen personskade; kun materielle skader.

Spiste uten å betale

OSLO SENTRUM: Fra en storkiosk i Oslo sentrum kom det kl. 00.10 melding om at en person var inne i kiosken og spiste uten å gjøre opp for seg.

Politiet kom til stedet og fastslo mannens identitet. Han fikk pålegg om å betale for maten, og kiosken tok mannens mobiltelefon i pant inntil regningen er betalt.

Biltyv tatt på fersk gjerning

BRYN: Fra en adresse på Bryn ble det kl. 00.46 meldt om en biltyv som ble tatt på fersk gjerning.

Det var ingen skadet på den aktuelle varebilen, og politiet - som kom fort til stedet - pågrep en mann født i 1984 for det aktuelle forholdet.

Knuste rute, ble dimmitert

OSLO SENTRUM: Kl. 02.35 pågrep en politipatrulje en person på fersk gjerning som hadde kunst en rute i Pilestredet. Mannen erkjente forholdet og ville gjøre opp for seg.

Den 22 år gamle mannen fikk derfor fortsette sin vandring i natten etter at politiet hadde notert de nødvendige personalia.

Pågrepet for tyveri fra bil

GRØNLAND: Fra en adresse på Grønland kom det kl. 05.38 melding om innbrudd i bil. Gjerningsmannen skal ha forsvunnet på sykkel med en veske, men ble etter kort tid innhentet av politiet og pågrepet for forholdet.

Han fremsto som en 29 år gammel mann som må svare for innbruddet i løpet av dagen. Bilen sto med åpent vindu - muligens var dette knust - men bilen var ikke stjålet.