Etterforsker mistenkelig dødsfall i Bærum

Naboer skal ha hørt en person rope om hjelp inne i en leilighet.

Leilighet Sandvika mistenkelig dødsfall

RYKKET UT: Politiet fant mannen i 30-årene i en av disse leilighetene i Skytterdalen i Sandvika etter at en nabo varslet politiet om rop om hjelp.

Foto: Thomas Marthinsen / NRK

– Vi fant en person som var bevisstløs og uten puls og pust da vi kom til stedet. Ambulanse ble raskt tilkalt, og det ble gjort gjenopplivingsforsøk uten hell, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NRK.

Avdøde er en mann i 30-årene.

Det var en nabo som tok kontakt med politiet ved 09-tiden fredag morgen, etter at vedkommende hørte rop om hjelp fra leiligheten. Det er gjort avhør av to menn som var i leiligheten i Skytterdalen i Sandvika da politiet kom frem.

– De to har nå status som vitner. De skal være bekjent av den avdøde, sier Stokkli.

Den avdøde er sendt til rutinemessig obduksjon. Politiet har gjort flere kriminaltekniske undersøkelser på stedet. Ingen er pågrepet i saken, som politiet omtaler som et mistenkelig dødsfall.

Fredag kveld sier politiet at det trolig ikke har skjedd noe kriminelt i saken.

– Det er ikke noe som tilsier at det har skjedd noe kriminelt, sier vaktleder ved Kriminalvakten ved Oslo politidistrikt Anne Tveit etter at en mann døde i en leilighet i Bærum i ettermiddag. Politiet avventer obduksjonsrapporten før de konkluderer.

Laster kart, vennligst vent...

Skytterdalen ligger i Bærum i Akershus.