NRK Meny
Normal

Én til sykehus etter brann i Eidsvoll

En kvinne i 60-årene er fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige brannskader etter en brann i et rekkehus med kommunale boliger i Styrilia i Eidsvoll i morges.

brann eidsvoll

OVERTENT: Denne kommunale boligen i Eidsvoll brant i morges. Brannvesenet fryktet brannen skulle spre seg til naboboligene, men fikk kontroll over flammene.

Foto: Martin Holvik / NRK

En kommunal bolig i et rekkehus i Styrilia i Eidsvoll brant kraftig i morges. Politiet fikk melding om brannen like over halv fem og nødetatene rykket ut med store mannskaper. Da de kom fram til stedet var boligen overtent og det var mye røyk på stedet.

Hele rekkehuset ble evakuert og en kvinne i 60-årene ble sendt til Ullevål sykehus med luftambulanse etter å ha fått alvorlige brannskader. Tre personer ble sendt til legevakten.

Brannvesenet fryktet en stund at brannen skulle spre seg fra den ene boligen til de to andre i rekkehuset, men de fikk kontroll over brannen før det skjedde.

– Det er for tidlig å si noe om hva som forårsaket brannen, sier operasjonsleder Alexander Østerhaug ved politiet på Romerike.

Ifølge Østerhaug driver brannvesenet nå med etterslukking før etterforskningen av brannårsaken kan starte.