NRK Meny
Normal

Én pågrepet etter at to ble funnet med alvorlige skader

En mann i 20-årene er pågrepet siktet for legemsbeskadigelse etter at to unge menn ble funnet alvorlig skadet på Vestli natt til fredag.

Flere ringte politiet natt til fredag etter at de hadde hørt bråk og rop om hjelp på Vestli i Oslo. De rykket ut med flere patruljer og fant to skadde, begge kjenninger av politiet.

Fortsatt på sykehus

– Vi har nå pågrepet en mann i 20-årene. Han er siktet for legemsbeskadigelse og er en kjenning av oss fra tidligere, sier politiførstebetjent Audun Jevnaker ved Stovner politistasjon.

Politiet jobber nå for å få en oversikt over hendelsesforløpet, og hva som skjedde på stedet. De to skadde er ikke avhørt så langt.

Både taktiske og tekniske undersøkelser gjenstår på stedet. Den ene er skrevet ut, den andre er fortsatt på Ullevål sykehus.

Leter etter motiv

Fredag ville politiet si lite om det som hadde skjedd, også nå holder de kortene tett til brystet. Hendelsen ble omtalt som en mulig knivstikking, men politiet vil fortsatt ikke si hva slags skader det er snakk om.

– Av hensyn til etterforskningen vil vi ikke si noe om hva slags skader de to er påført eller eventuelt våpen som er brukt, sier Jevnaker.

Politiet leter etter motiv og sier det er for tidlig å si om det blir snakk om flere pågripelser. De vil heller ikke svare på om hendelsen er gjengrelatert.