NRK Meny
Normal

Én pågrepet etter knivstikking på Eidsvoll

To menn er alvorlig skadd og fraktet til sykehus etter knivstikking på Råholt ved Eidsvoll i Akershus. Én mistenkt person (20) er pågrepet.

Nødetatene på stedet etter knivstikking på Råholt på Eidsvoll

SPERRET AV: Politiet har sperret av et større område på Råholt etter at to personer ble knivstukket ute lørdag kveld.

Foto: Remi Boe Presttun

Den ene av mennene er kjørt til Ullevål sykehus mens den andre er fløyet, opplyser Romerike politidistrikt til NRK. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 20.04 lørdag kveld.

Klokken 21.45 melder politiet at én mistenkt er pågrepet i nærheten av Oslo Sentralstasjon. Politiet opplyser at det er en norsk 20-åring.

Tidlig fase

Hendelsen skjedde utendørs på Råholt. Politiet vet ikke om det kan være flere gjerningspersoner involvert.

– Vi har ikke kontroll på det ennå. Vi jakter ut ifra vitneobservasjoner. Vi er i en tidlig fase, opplyste operasjonsleder Øyvind Strømsborg til NRK tidligere.

Til lokalavisen Romerikes Blad forteller Strømsborg at én eller fler gjerningspersoner stakk av i en bil.

Mistenkt tok toget

Oslo politidistrikt som pågrep mannen, opplyser til NRK at de fikk melding fra Romerike om at gjerningsmannen kunne ha tatt toget mot Oslo.

– Vi hadde patrulje på Oslo S, så da vi ble varslet, var vi på pletten. Mistenkte ble pågrepet på utsiden av Oslo S, sier operasjonsleder Finn Belle til NRK.

Laster Twitter-innhold

Politiet er på stedet og jobber med sporsikring og etterforskning. Ifølge lokalavisen er store områder på Råholt sperret av.

Laster kart, vennligst vent...