Drap på Etterstad
Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

Drapet på Etterstad

Oppsummert

Politiet har pågrepet en italiener som er siktet etter at en mann i 40-årene ble drept på Etterstad i Oslo. En annen mann er alvorlig skadet. Gjerningsmannen skal ha vært iført kvinneklær og en parykk. Han har erkjent å ha utført drapet.

 • Dømt til 18 års fengsel

  Den 48 år gamle italieneren som drepte en mann og
  forsøkte å drepe en annen på Etterstad i Oslo i november i fjor, er dømt til 18 års fengsel. Det melder NTB. Dommen er i tråd med aktors påstand.

 • Ber om 18 år for Etterstaddrapet

  Aktoratet har lagt ned påstand om 18 år fengsel for 48-åringen som er tiltalt for drap og drapsforsøk på et homofilt par på Etterstad i Oslo i fjor.

 • Innrømmer drap og drapsforsøk

  Italieneren (48) som er tiltalt for å ha drept en mann og forsøkt å drepe en annen på Etterstad i Oslo i fjor, erkjenner begge tiltalepunkter. Da han ble pågrepet innrømmet han drapet, men nektet for drapsforsøket. Saken kommer opp for Oslo tingrett onsdag 30. september.

 • 35-åring skrevet ut av sykehus

  Den 35 år gamle mannen som overlevde angrepet på Etterstad er skrevet ut fra sykehus. – Han har fortsatt en del smerter etter operasjonen, men han er ellers i god fysisk form, sier mannens bistandsadvokat, Birgit Vinnes til TV 2.

 • Har gjort funn på Etterstad

  – Det er gjort funn, sier innsatsleder i oslopolitiet, Torgeir Brenden, til NRK. Politeit holder torsdag på med et større søk i området der en mann ble drept og en annen hardt skadd denne helgen. Politiet vil ikke kommentere hva som er funnet.