NRK Meny
Normal

Ble overrasket av Isac Elliot

Det var ti ivrige tenåringsjenter som møtte opp for å høre Isac Elliots nye album først i verden etter å ha vunnet NRK mP3s konkurranse. Det de ikke visste var at det ventet dem en stor overraskelse.

Ti tenåringsjenter vant en konkurranse der de fikk høre Isac Elliots nye album først i verden. Det de ikke visste var at de skulle få møte popartisten i virkeligheten også.

MÅLLØSE: Da de ti jentene hadde fått høre hele albumet ringte Isac Elliots kontakt i Sony til selve popartisten. Det de ikke visste var at han stod klar utenfor døren til studio. Se hele hendelsen i videoen over. Foto: Nora Evensmo Hvistendahl

Isac Elliot poserer foran kamera med en fan

OVERRASKET: Jentene hadde ingen anelse om at Isac Elliot ville komme. De fikk tatt flere bilder sammen med han.

Foto: Nora Evensmo Hvistendahl / NRK

Tidligere i høst kunne man sende inn et bilde til NRK mP3 av en venn man mente fortjente å høre tenåringsidolet og popartisten Isac Elliots nye album først i verden.

Nærmere 2000 bidrag ble sendt inn og det kom over 1500 bilder på Instagram med emneknaggen #mp3venn. Fem vinnere ble kåret av NRK mP3 og fem av jentebladet Julia.

– Det har tatt helt av. Folk har sendt oss masse direktemeldinger på Instagram og vi har fått masse mail. Mødre og fedre har sendt oss e-poster. Dette er noe som virkelig engasjerer, sier Amir Horori i NRK mP3.

Isac Elliot (13) kommer fra Finland og er Finlands svar på Justin Bieber. Han slo ordentlig igjennom i fjor med låten «New Way Home», og har fått en større fanskare som kaller seg for "Ellioteers".

Flere gråt

Lina Knudsen hilser på Isac Elliot

GRÅT: Lina Knudsen begynte å gråte da Isac Elliot kom inn i rommet.

Foto: Nora Evensmo Hvistendahl / NRK

Det var ti nervøse tenåringsjenter fra hele landet som møtte opp hos NRK. I studio fikk de høre gjennom det nye albumet «Follow me» som slippes 7. november.

Da de var ferdige med å høre albummet trodde jentene det var over og var klare for å reise hjem igjen. Det de ikke visste var at Isac Elliot satt på bakrommet og ventet på dem.

Se Isac møte jentene øverst i saken!

De ti ble lamslått da han kom inn i rommet og flere gråt. Jentene fikk klemme Elliot flere ganger og ta bilder med han.

Lina Knudsen var overlykkelig for å møte tenåringsidolet sitt.

– Det var helt utrolig. Jeg klarer ikke beskrive det. Det er så mange følelser som går igjennom kroppen min nå, sier Knudsen.

Hun hadde reist fra Trondheim for å høre på albumet.

– Jeg ble veldig glad. Han er mitt aller største idol og det betyr så utrolig mye å få møte han, sier Knudsen.

Var nervøs

Siden jentene var det aller første publikummet som hørte det nye albumet, var Isac Elliot spent.

– Jeg var ganske nervøs for jeg har ikke gjort så mye sånt her før. Jeg er veldig glad de likte albumet, sier Elliot til NRK.

Han håper albumet blir like godt tatt imot når det slippes neste uke.

– Norske fansens er de beste. De er hysteriske som er bra. Jeg gleder meg til å komme tilbake til Norge i desember, sier Elliot.

De ti jentene som vant konkurransen sitter i studio og lytter til albummet

SPENTE: De ti jentene satt helt stille i studio og lyttet til de nye låtene.

Foto: Nora Evensmo Hvistendahl / NRK