Bevæpnet politi rykket ut på masseslagsmål

Rundt 50 ungdommer barket sammen i en slåsskamp på Grønland i Oslo. Vitner meldte om en pistollignende gjenstand.

Politi leter etter ungdommer på Grønland

BEVÆPNET: Politiet rykket ut med flere patruljer. De jobber nå med å kontrollere ungdommer i området for å finne ut hvem som var med i slåsskampen.

Foto: Thomas Marthinsen / NRK

Ved halv åtte-tiden fikk politiet meldinger fra flere personer som hadde sett så mange som 50 ungdommer slåss like ved Tøyenbekken ved Grønlands torg.

– Det er sett en pistollignende gjenstand på en av personene der. Så vi er på stedet med flere bevæpnede patruljer, som bekrefter at et stort antall ungdommer har løpt i forskjellige retninger, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt.

Politiet lette lenge etter ungdommene som stakk fra stedet og eventuelle skadde personer. Det skal ha vært ungdommer i 14–16-årsalderen som var med i slåsskampen, ifølge Jøkling.

Klokken 20.15 sier operasjonslederen at de så langt ikke har funnet noen skadde eller noe form for våpen, men at de fortsatt kontrollerer ungdom i området.

Av dem som er blitt kontrollert, vil ingen fortelle politiet hva som har skjedd. Politiet snakker også med personene som ble vitne til slåssingen.

Laster Twitter-innhold