ALPINE SKIING-MEN/WENGEN Kristoffersen of Norway celebrates winning the men's Alpine Skiing World Cup slalom in Wengen
Foto: RUBEN SPRICH / Reuters

Alpinisten Henrik Kristoffersen

Oppsummert

Henrik Kristoffersen (21) er en norsk alpinist fra Løvenstad i Rælingen. Han spesialiserer seg på slalåm og storslalåm, og kjører for Rælingen skiklubb.

 • Henrik Kristoffersen ankar ikkje

  Alpinisten Henrik Kristoffersen har vald å ikkje anke saka han tapte mot Noregs Skiforbund. Han er nekta å køyre med privat sponsor på hjelmen, og meiner dette er feil. No signerer han ein ny avtale med Skiforbundet

  Henrik Kristoffersen
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Kristoffersen-dom trolig neste uke

  Dommen i søksmålet Henrik Kristoffersen har rettet mot Norges Skiforbund er ventet i løpet neste uke. Det opplyser kommunikasjonsrådgiver Markus Iestra i Oslo tingrett til NRK.

  Rettssaken mellom Henrik Kristoffersen og Norges Skiforbund
  Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
 • Kristoffersen-dom etter påske

  Dommen i rettsaken mellom alpinisten Henrik Kristoffersen og Norges Skiforbund vil ikke bli avsagt før påske, melder Oslo tingrett til NRK. Kristoffersen saksøkte skiforbundet for å få tilgang til å kjøre med Red Bull-logoen på hjelmen.

  Rettssaken mellom Henrik Kristoffersen og Norges Skiforbund
  Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
 • Vurderer å droppe renn

  Henrik Kristoffersen må kanskje droppe flere renn denne seongen. I slutten av februar er det to VM-renn og fire verdenscuprenn på bare ti dager. Kristoffersen mener denne perioden kommer til å se annerledes ut, ikke bare for han, men også for Marcel Hirscher. – Det er veldig mange renn i den perioden der. Jeg kan se for meg at flere må stå over i Stockholm, det er så tett der, forklarer Kristoffersen til NRK.

  SKI-SLO-FIS-SLALOM-MEN
  Foto: JURE MAKOVEC / AFP