NRK Meny
Normal

– Jeg blir helt varm, oi oi, jeg skal danse for Justin Bieber

Superstjernen har plukket ut åtte barn som skal få danse på scenen under helgens konserter i Telenor Arena. Seks av de er helt tilfeldig fra samme danseskole i Oslo.

Barn som danser i stort rom. Nærbilde av barn som danser. Synker med barn. Mer barn som danser. Barn stående rundt voksen som viser noe på mobil.

VIDEO: Seks av de heldige danserne trener til vanlig på Subsdans-dansestudio. Her har de øvd lenge for å bli klar til helgens konserter.

Flere hundre barn har delt sin dansevideo på Youtube i håp om å bli valgt ut som en av åtte dansere som skal få opptre med superstjernen Justin Bieber.

Overraskelsen var derfor stor da seks heldige dansere fra Oslo fikk beskjed om at det var nettopp de som hadde blitt valgt ut.

Danser for Justin Bieber

Tiva Ray-Jones er litt redd for å falle på scenene, men gleder seg masse til å treffe idolet sitt.

Foto: Gøril Furu / NRK

– Jeg skrek, og mamma sa jeg ikke kunne skrike fordi det så ut som om hun kidnappet meg eller noe, sier en av de lykkelige danserne Tiva Ray-Jones.

– Jeg begynte å gråte, sier Angelen Chebet Riseo-Ring, mens Johan Kornelius Tomta Strønen nikker bekreftende på at han også gråt noen gledestårer.

– Jeg begynte å hoppe og skrike, og var helt apekatt.

De åtte sendte alle inn en video der de danset koreografien til låten Children, som er den de skal danse til på scenen under konserten. I tillegg måtte de vise frem sin egen dansestil, såkalt freestyle.

Dansere

Johan Kornelius Tomta Strønen og Angelen Chebet Riseo-Ring er nervøse for å danse forran mange tusen mennesker.

Foto: Gøril Furu / NRK

– Håper de nyter det

Bærums-jenta Mona Berntsen, som er en av Justin Biebers faste dansere, har vært med å velge ut de åtte. Hun har de siste årene turnert verden rundt med idolet, og har tidligere danset for store stjerner som Justin Timberlake og Alicia Keys.

– De er helt gull. Jeg har sett videoene av dem så mange ganger, og det varmer i hjerterota, sier hun.

– Vi så etter noen unge og flinke. Vi ville få frem gleden og lidenskapen i et barn, og den sulten et barn har, som jo sangen handler om, forklarer hun om utvelgelsen.

Det er over 40 000 mennesker skal på konserten, noe som kan være skummelt når man aldri før har opptrådt foran så mange mennesker.

– Jeg blir helt varm, oi oi, jeg skal danse for Justin Bieber, sier Angelen Chebet Riseo-Ring.

– De må bare nyte det. Jeg vet at de kommer til å elske det. Hvis de klarer å fokusere på at de har øvd masse, så håper jeg de klarer å nyte det og kose seg på scenen, er rådet fra Berntsen.

– Jeg er bare redd for å falle på scenen, det er det eneste, sier Tiva Ray-Jones.

Mona Berntsen

– Det er spennende å danse for Justin Bieber. Vi er et stort maskiner som reiser rundt, og det er de beste av de beste. Så det er inspirerende hver eneste dag, sier Mona Berntsen, om livet som danser for ungpike-idolet.

Foto: Iseshima Dance Summit / Nora Collective