– Jeg angrer ikke

Valget stod mellom to tatoveringer: Barbie på rumpen eller en kvittering fra McDonalds på armen. Stian Ytterdahl gikk for kvitteringen.

Stian og kompisene som utfordret ham til å tatovere McDonalds kviteringen på armen

– Jeg angrer ikke, sier Stian Ytterdahl (midten). Her sammen med kompisene (Espen Skovdal og Sindre Larsen Bergersen) som utfordret ham til å tatovere McDonalds kviteringen på armen.

Foto: Dang Trinh / NRK

– Mamma ble ikke så glad. Hun så tatoveringen og leste saken om meg i Romerikes blad. Hun skulle til Spania, og da hun landet der, ventet det sju journalister på flyplassen, forteller Stian Ytterdahl (18 år) fra Lørenskog.

– Er du Stian Ytterdahl? Han som har en McDonalds tatovering på armen?

Tysk tv står for tur

Stians mildt sagt utradisjonelle tatovering av en McDonalds kvittering har gått verden rundt. Han har mistet oversikten over alle telefonene han har fått og alle venneforespørslene på Facebook. Selv er han overrasket over all oppmerksomheten.

– Det er litt spesielt når det ringer folk fra USA. Og etter helgen kommer den tyske tv-kanalen RTL til Lørenskog for å lage en reportasje, sier Stian som innrømmer at det hele er litt morsomt. Nylig ble han gjenkjent på gaten.

– Er du Stian Ytterdahl? Han som har en McDonalds tatovering på armen? spurte en liten gutt meg. Det var ganske sprøtt, forteller attenåringen.

Det var kompisene som utfordret Stian til å ta tatoveringen. Han fikk valget mellom to tatoveringer som skulle gjøre ham litt flau: Barbie på rumpen eller en McDonalds tatovering på armen.

– Han har pratet og flørtet altfor mye med jenter på byen i det siste. Tatoveringen var en slags straff. Overraskende nok tok han utfordringen på strak arm, sier Espen Skovdal som punget ut 2000 kroner for den nå verdensberømte tatoveringen.

Tatoveringen som har gått verden rundt

Den litt spesielle tatoveringen til Stian Ytterdahl.

Foto: Dang Trinh / NRK

Håper på gratis mat fra McDonalds

– Vi er en gjeng som liker å utfordre hverandre og ha det gøy. Denne gangen gikk vi kanskje litt langt, innrømmer Espen som opplyser at McDonalds skal ta kontakt i løpet av dagen.

– Vi håper på noe gratis mat, forteller guttene og ler.

– Angrer du på tatoveringen, Stian?

– Nei, jeg angrer ikke. Jeg har til og med blitt mer glad i den.

– Og hva med forholdet til mor?

– Jeg har blitt venner med mamma igjen. Hun sendte meg en melding i dag tidlig, forsikrer Stian Ytterdahl.