Chaudhry sint på SVs fylkesleder i Oslo

SVs fylkesleder i Oslo, Nora Fjelddalen, ble oppringt av en sint Akhtar Chaudhry etter at hun skrev på Facebook i forrige uke at hun støttet Heikki Holmås som listetopp og samtidig fastslo at Chaudhry hadde varslet storstilt verving.

Akhtar Chaudhry

SVs Akhtar Chaudhry kjemper om å være listetopp i Oslo for partiet sitt ved Stortingsvalget neste år.

Foto: Siv Sandvik / NRK

Nora Fjelddalen

Fylkesleder i Oslo-SV, Nora Fjelddalen.

Foto: SV

Akhtar Chaudhry har varslet at han vil bruke helgen på storstilt verving, skrev Nora Fjelddalen i støtteerklæringen. Senere samme kveld ringte Chaudhry til lederen av fylkeslaget han selv tilhører.

– Han var veldig sint fordi jeg hadde lagt ut meldingen. Jeg opplevde ham som pågående, svært sint og truende. Han skjelte meg ut på telefon klokken 21 en fredag kveld. Det er en side jeg ikke har sett av ham før. Det var sjokkerende og ubehagelig, sier Fjelddalen til VG.

Ifølge Fjelddalen kom Chaudhry med politiske trusler, noe Chaudhry nekter for å ha gjort. Chaudhry bekrefter overfor avisen at han var sint, men sier han hadde god grunn.

– Når hun skriver det hun gjør, så blir jeg sint. Jeg har aldri varslet noen steder at jeg skulle drive storstilt kampanje. Jeg var opprørt over at hun ikke hadde dekning for det hun skrev. Jeg spurte henne om det sikkert 15 ganger, sier Chaudhry.

Akhtar Chaudhry og Heikki Holmås

Akhtar Chaudhry og Heikki Holmås kjemper om å være listetopp for SV i Oslo.

Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Klarer ikke å bli enig om listetopp

Nominasjonskomitèen i Oslo SV klarte i går kveld ikke å bestemme seg for hvordan nominasjonslisten deres skal se ut. Akhtar Chaudhry gav i går ettermiddag beskjed om at han ikke vil stille hvis han ikke får stå på 1.plass. Hans står opprinnelig på en tredje plass. Torsdag kveld skal de ha et nytt møte for å fastsette nominasjonslisten til Oslo SV.