NRK Meny
Dødsulykke Kløfta E6
Foto: Remi Presttun

16-åring omkom på E6

Oppsummert

En 16 år gammel gutt ble påkjørt og drept på E6 ved Kløfta i Akershus søndag 10. januar 2016 da han gikk ut av bilen for å hjelpe en annen bilist.

 • Sjekker den siktedes mobil

  Politiet gjennomgår mobiltelefonene til mannen i 20-årene som er siktet for uaktsomt drap etter å ha kjørt på en 16-åring på E6 ved Kløfta. De vil finne ut om han brukte telefonene da han kjørte.

 • Politiet venter på videobilder

  Veitrafikksentralens kameraer på E6 kan gi politiet svar på hva som var årsak til ulykken søndag, der en 16 år gammel gutt omkom. Politiet håper de får se hendelsesforløpet på video, skriver Romerikes Blad. En mann i 20-årene er siktet for uaktsomt drap.

 • Drapssiktet avhørt om E6-ulykke

  Mannen som er siktet for uaktsomt drap i forbindelse med dødsulykken på E6 ved Kløfta natt til søndag, er nå avhørt. Samtidig fortsetter vi med videre vitneavhør, opplyser Laila Totland ved Ullensaker lensmannskontor som etterforsker ulykken.

 • Fikk skrens på E6 og krasjet

  Dødsulykken på E6 ved Kløfta i natt skjedde da bil nr. 4 på ulykkesstedet fikk skrens og kjørte på 16-åringen som hadde stanset for å hjelpe til sammen med to venner, sier politioverbetjent Laila Totland på Ullensaker lensmannskontor.

 • Bilist siktet for uaktsomt drap

  En Oslo-mann i 20-årene er siktet for uaktsomt drap etter en dødsulykke på E6 ved Kløfta i natt. En 16-åring som hjalp til på et ulykkessted, ble påkjørt og døde.