NRK Meny
Normal

- Ingen dusør for drap

- Vi har ikke utlovet noen dusør på Young Guns-lederen, hevder B-gjengen.

Utbrent bil i Haugerudveien i Oslo.

Den avdøde 28-åringen ble funnet i denne utbrente bilen.

Foto: Falch, Knut / SCANPIX


Etter at den 28 år gamle Young Guns-lederen ble skutt og drept på Haugerud i Oslo på mandag, skrev flere aviser at det skal ha vært en lagvarig konflikt mellom gjengmedlemmer som var årsaken til drapet.

Konflikten skal ha ført til at det ble utlovet en dusør å 600.000 kroner for å drepe 28-åringen. Men nå hevder altså B-gjengen at dette ikke har rot i virkeligheten, skriver Dagbladet.

- Klienten sier at dette vet han ingenting om, og han avviser at han har noe med drapet mandag kveld å gjøre, opplyser Arild Holden, som er advokaten til 32-åringen politiet mener er lederen i B-gjengen.

LES OGSÅ: - Drapet kan føre til hevn

Full isolasjon

Stig Millehaugen

Stig Bergquist, tidligere kjent som Stig Millehaugen, er siktet for drapet på en 28 år gammel Young Guns leder.

Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Mandag kveld fikk politiet melding om at en person var skutt i en bil på Haugerud. Like etter ble det meldt om en bilbrann samme sted. Store politistyrker ble sendt til stedet, og inni bilvraket fant de levninger av en mann.

Senere den kvelden ble Stig Berquist (39), tidligere kjent som Stig Millehaugen, pågrepet og siktet for drapet på 28-åringen.

I går ble han vareteksfengsles i inntil fire uker.

LES OGSÅ: Full isolasjon for Millehaugen

Han får brev- og besøksforbud i fire uker og forbys tilgang til norske massemedier i to uker. I tillegg må han være i full isolasjon de første to ukene.

- Retten mener at det er nødvendig å gi samtykke til dette. Siktede vil ellers lett gjennom andre innsatte kunne kommunisere med og således påvirke personer utenfor fengselet og få tilgang til informasjon fra massemedia som vil kunne bidra til en uriktig tilpasning av siktedes forklaring, heter det i kjennelsen.

39-åringen er siktet for forsettlig drap på 28-åringen, som ble skutt i hodet.