NRK Meny
Normal

- Banket fordi hunden knurret

En mann ble i går kveld overfalt av tre-fire menn, og slått med balltre. Han tror overfallet skyltes at hunden hans knurret mot en pakistansk kvinne tidligere på dagen.

Hund
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Les mer fra politiloggen til Oslo politidistrikt tirsdag 22. mai.

Overfalt med balltre

PRINSDAL: En mann kontaktet politiet og fortalte at han var blitt overfalt av tre til fire pakistanske menn klokka 20.15.

Mannen visste ikke hvem disse mennene var, men han mente at overfallet hadde sammenheng med at hunden hans knurret på en pakistansk kvinne tidligere på dagen.

Overfallsmennene skulle ha vært 18-20 år med mørke klær, caps og balltre. Mannen måtte på legevakta, og ble oppfordret til å anmelde forholdet. Politiet følger opp saken.

Frastjålet vinflaske

GRØNLAND: En mann ble ranet natt til søndag ca. klokka halv tre, og meldte fra om dette til politiet mandag kveld.

Gjerningsmennene som skulle ha vært en marokkaner og en øst-europeer ranet mannen for en flaske vin og 200 kroner. Mannen anmeldte forholdet.

Jentegjeng i klammeri

AMMERUD: Det skulle ha oppstått en slåsskamp mellom to jentegjenger på en Rema 1000 butikk klokka 20.46.

Jentene skulle ha vært mellom 10-14 år, og forholdet var likevel ikke så alvorlig som først antatt. Saken ble ordnet på stedet.

Prøvde å tagge på trikken

STORGATA: Oslo sporveier meldte fra til politiet om to jenter som skulle ha forsøkt å tagge på forbipasserende trikkevogner ca. klokka 20.52.

Begge skulle ha vært ikledd jeans. Den ene jenta var lyshåret, og den andre mørkhåret.

Pågrepet for narkotika

SKIPPERGATA: To mann ble i tur og orden pågrepet for narkotika i Skippergata klokka 00.39. Begge ble kjørt i arresten for forholdet.