NRK Meny
Normal

Zwart lager film med Spielberg!

Harald Zwart skal lage hundefilm med stjerneregissøren Steven Spielberg i Hollywood.

Harald Zwart
Foto: Erlend Aas / Scanpix

Prosjektet heter "Hotel for Dogs" og skal bli en familiefilm, skriver VG.

Dette blir Zwarts tredje amerikanske filmprosjekt. Tidligere har han laget "One Night at McCools" med blant annet Michael Douglas og Liv Tyler i hovedrollene - og filmen "Agent Cody Banks".

- Vil gå rett hjem i "hundegale" USA

- Jeg underskrev kontrakt med Spielbergs selskap Dreamworks rett før helgen. Vi har lenge hatt planer om å gjøre noe sammen, og endelig fant vi et prosjekt som vi begge har lyst til å gå videre med, sier Zwart (41) på telefon fra Los Angeles til avisen.

Zwart sier han tror filmen vil gå rett hjem i det "hundegale" USA.

Stjerneregissør

Steven Spielberg (60) slo for alvor gjennom med filmen "Haisommer" i 1975.

Deretter har suksessfilmene fra regissøren kommet som perler på en snor. E.T., Schindlers Liste, Jurassic Park, Redd Menig Ryan, Catch me if you can og München - er bare et lite utvalg.

Det er imidlertid for tidlig å si noe om når den kommende hundefilmen vil være ferdig, og Zwart understreker at kontrakten forløpig dreier seg om en såkalt utviklingsavtale mellom ham og Spielbergs produksjonsselskap.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trafikkulykke i Ullerøy

    Trafikkulykke rv. 110 ved Ullerøy i Sarpsborg. En lastebil og en personbil har kollidert på riksvei 110 i Ullerøy. En bilfører som klager på smerter i skulderen tas hånd om av ambulansepersonell, melder politiet på Twitter.

  • Slutt på minibussruter

    Nå blir det snart slutt på minibussrutene i Fredrikstad, det melder Fredriksstad Blad.
    Fra 25. juni vil minibussrutene erstattes av busstilbudet Flexx. Flexx er et tilbud hvor kunden kan bli hentet hjemme, men det krever forhåndsbestilling.