NRK Meny
Normal

Skyggejegerne-billetter revet bort på minutter

Fans ventet i lange køer for å sikre seg en billett til premieren av «Skyggejegerne – Demonenes by», men mange måtte gå tomhendt hjem.

Skyggejegerne

Skuespillerne i Harald Zwarts nye film «Skyggejegerne – Demonenes by». Hovedrolleinnehavere Lily Collins og Jamie Campbell Bower (i midten), kommer begge til premieren i Fredrikstad.

Foto: SF Film

Forrige uke ble det klart at stjernene i Harald Zwarts nye film blir å se på den røde løperen i Fredrikstad.

Filmen har premiere Norgespremiere fredag 23. august, og tirsdag ble billettene til premieren på Fredrikstad kino lagt ut for salg.

Systemet brøt nesten sammen

Harald Zwart og Veslemøy Ruud Zwart

Harald Zwart er klar for fredrikstad-premiere. Her sammen med kona Veslemøy Ruud Zwart under premieren på «Karate Kid».

Foto: Chris Pizzello / Ap

Allerede i morgentimene hadde flere titalls fans stilt seg i kø utenfor kinoen.

Filmen skal sendes i alle de seks kinosalene, men kun minutter etter at billettene ble lagt ut for slag, var de utsolgt.

Mange av de oppmøtte måtte gå skuffet hjem uten billett til filmen.

Flere prøvde også å sikte seg billett gjennom internett, og da forhåndssalget startet på nett brøt nesten kinoens billettsystem sammen på grunn av den høye aktiviteten.

Lover rød løper

Under premieren vil begge de to hovedrolleinnehaverne i filmen, Lily Collins og Jamie Campbell Bower, innfinne seg på den røde løperen i Fredrikstad sammen med regissør Harald Zwart og forfatteren av bøkene, Cassandra Clare.

Kinoen lover rød løper og flere celebre gjester.

«City of Bones»-filmene er basert på en bokserie skrevet av Cassandra Clare. En fantasyserie som blant annet blir sammenlignet med «Twilight» og «Harry Potter».

I filmen blir vi kjent med Clary (Lily Collins) som oppdager at hun har spesielle evner. Hun treffer på de mystiske skyggejegerne som eksisterer i en parallell verden og kjemper mot demoner.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mann til sykehus med skuddskader

    En mann i 30-årene ble fraktet fra Tistedal i Halden til sykehus med skuddskader lørdag kveld. – Det er foreløpig ukjent skadeomfang. Det er ennå uklarheter om hvordan dette er skjedd, skriver politiet på Twitter.
    Politiet har innledet etterforskning ved Rema 1000 i Tistedal der meldingen om mannen først kom.
    (NTB)

  • Stjernen vant

    Stjernen vant 3-2 mot Frisk Asker på bortebane i dagens eliteseriekamp i ishockey. Kampen ble avgjort med straffeslag.