NRK Meny
Normal

Wig Wam til England

Foreløpig er det ikke snakk om plateutgivelse i Storbritannia, men bandet jobber for å få spilt flest mulig konserter.

Åge Sten "Glam" Nilsen
Foto: Sergei SUPINSKY / Scanpix/AFP

Det er nå endelig bekreftet at Wig Wam spiller på den populære mini-festivalen for melodiøs rock "Firefest" i Nottingham den  28. oktober i år, skriver bandet på sin hjemmeside.

Utrustet med sitt nye album “Wig Wamania”, som er tettpakket med fengende "stadion-hymner", er Wig Wam en av hovedattraksjonene på festivalen.

 De andre bandene på Firefest III-plakaten er ingen ringere enn Winger, Gotthard, Bonfire, Fair Warning, Treat og Nexx.

Ikke plateutgivelse

Wig Wam har et langsiktig perspektiv på jobbingen i Storbritannia.

Dag Krogsvold , som er sjef for bandets plateselskap i Norge VME, sier det er viktig å få mange konsertjobber, slik at et seriøst plateselskap fatter interesse.

- Engelskmennene er ekstremt proteksjonistiske. De som slår gjennom der borte skal helst være engelskmenn eller i det minste være oppdaget av engelskmenn, sier Krogsvold til Sarpsborg Arbeiderblad.

Så langt har ikke Wig Wam fått seriøse henvendelser fra britiske plateselskap.

- Derfor kommer vi til å konsentrere oss om Tyskland og Japan den nærmeste tiden, sier Krogsvold. 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fastklemt i bil på riksvei 111

    Riksvei 111 er stengt ved avkjøringen til Roald Amundsens Minne. Årsaken er en kollisjon mellom en lastebil og en personbil. En person sitter fastklemt i bilen, og det er ifølge politiet snakk om store materielle skader. Trafikken blir dirigert.

  • Mange vil kjøpe Norske Skog

    Før det blir avgjort om Norske Skog ASA skal slås konkurs er bankene allerede godt i gang med å finne eventuelle kjøpere til Saugbrugs og de andre fabrikkene. Ifølge Dagens Næringsliv har investeringsbanken Evercore funnet rundt 100 mulige kjøpere, og er i dialog med flere av dem. Ved en konkurs blir det Citibank som skal auksjonere bort de sju papirfabrikkene til Norske Skog, skriver næringslivsavisen.

    Norske Skog Saugbrugs, Halden
    Foto: Rainer Prang / NRK