NRK Meny
Normal

Whitesnake til Halden

Halden Rock Fæst har invitert Whitesnake i mai neste år. David Coverdale og Glenn Hughes, begge tidligere fra Deep Purple, blir å finne på scenen.

Whitesnake.com
Foto: www.whitesnake.com

-Vi arrangerer Halden Rock Fæst 22. og 23. mai. Programmet begynner å bli klart, og vi kan presentere Whitesnake med frontmann David Coverdale som hovednummer fredag. Glenn Hughes og hans "Come Taste The Band" blir support, sier Geir Andersen i Team Halden til NRK.

Coverdale og Hughes har begge en fortid fra Deep Purple .

På Fredriksten festning

Team Halden har i løpet av 2008 hatt flere musikalske suksesser på Fredriksten festning i Halden.

Blant annet gjestet Willie Nelson og Def Leppard festningen i Halden , og også Whitesnake skal spille på Place d`Armes på festningen.

- Dette er såpass nytt så det står ikke på turnelista til gruppa, og vi har heller ikke skrevet under kontrakten. Det jeg kan fortelle er at gruppa spilte for et stappfullt Sentrum Scene den 12 juni i år, sier Geir Andersen til NRK.

Han forteller at Whitesnake, foruten konserten på festningen i Halden, også besøker Sandnes og Trondheim i 2009.

Rock Fæst i tre år

- Halden Rock Fæst etableres som et AS og består Hit Music Only, Norway Rock foruten Team Halden, forteller Geir Andersen til NRK.

Han forteller at denne festivalen skal presenteres i 2009, 10 og 11 med opsjon på ytterligere 3 år.

- Halden Rock Fæst vil arrangeres i samme periode hvert år, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Buss mot fotgjenger

    Trafikken går igjen som normalt etter at en fotgjenger ble påkjørt av en buss ved Valaskjold bru i Sarpsborg. Det melder politiet på Twitter. De forteller at fotgjengeren er tatt hånd om av ambulansepersonell.

  • Bør utsette vannverksak

    Kommunestyret i Aremark bør utsette behandlingen av vannverksaken. Det mener Per Ivar Thomasrud, som er talsmann for innbyggerne som fikk mindre enn en uke på å betale en tilknytningsavgift på 18 750 kroner. Om lag 90 aremarkinger hevder, via advokat, at kravet er foreldet.